COSMOTE TV: Νέες σειρές, συνεχιζόμενες αγαπημένες σε Α' προβολή

Και νέα ζώνη στο COSMOTE CINEMA 4HD με κορυφαίες σειρές των 70s, 80s και 00s

Νέοι κύκλοι επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών - όπως το "Billions" με τους Giamatti/Lewis και το... ελληνικού υπόβαθρου "The Durrells" - έρχονται το επόμενο διάστημα στην COSMOTE TV, μαζί με πολλές πρεμιέρες τηλεοπτικών σειρών όπως αυτή του φιλόδοξου American Gods και του Patrick Melrose με τον Benedict Cumberbatch. Από τον Φεβρουάριο έχουν συνολικά προγραμματιστεί περισσότερες από 30 πρεμιέρες σύχρονων σειρών στο κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD, ενώ η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει και εμβληματικές, κλασικές σειρές του παρελθόντος (Six Feet Under, Knight Rider, Cheers).

Το προσεχές διάστημα ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, η επιστροφή της πολυβραβευμένης σειράς The Affair (Dominic West/Ruth Wilson) με τον 4ο κύκλο της, η προβολή του 3ου κύκλου της δραματικής σειράς Billions (26/3, 23.00) με το δίδυμο Paul Giamatti/Demian Lewis, ο 2ος κύκλος της υποψήφιας για Emmy σειράς The Good Fight (6/3, 22.00), ο 3ος κύκλος της σειράς Colony, αλλά και η 3η σεζόν της γυρισμένης στην Κέρκυρα βρετανικής σειράς The Durrells, με τους Γιώργο Καραμίχο, Αλέξη Γεωργούλη και Κώστα Κρομμύδα. Άξιοι αναφοράς τόσο ο 3ος κύκλος του UnREAL (28/2, 23.00), όσο και ο 4ος κύκλος της σειράς Mozart in the Jungle με τον Gael García Bernal, οι οποίοι επίσης επιστρέφουν στο COSMOTE CINEMA 4HD.

Με 2ο κύκλο επιστρέφουν επίσης: η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα δραμεντί Better Things με την Pamela Adlon (9/3, 21.00), το αστυνομικό δράμα Ice (30/3, 23.00), η σειρά Imposters, η σειρά SIX και η δημοφιλέστατη αυστραλιανή σειρά The Heart Guy (9/2, 22.00). Τον Μάιο ολοκληρώνεται και ο 2ος κύκλος του Private Eyes με τον Jason Pristley. Ιδιαίτερες συστάσεις, φυσικά, δεν χρειάζονται ούτε ο 3ος κύκλος του The Last Kingdom με τον Alexander Dreymon, ούτε ο 6ος του πολυβραβευμένου Orange is the New Black. Την Παρασκευή 23/2 τα μεσάνυχτα, άλλωστε, ξεκινά ο 5ος κύκλος του βραβευμένου για 2η συνεχή χρονιά με Εmmy, Last Week Tonight με τον John Oliver. Το Late Late Show with James Corden συνεχίζεται με νέα επεισόδια κάθε Σάββατο και Κυριακή τα μεσάνυχτα.

Όχι λιγότερες από δεκατρείς καινούργιες τηλεοπτικές σειρές, άλλωστε, κάνουν πρεμιέρα το επόμενο διάστημα στο COSMOTE CINEMA 4HD, όλα σε πρώτη προβολή. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν η υποψήφια για Emmy δραματική σειρά φαντασίας American Gods (15/2, 23.00), η επιστροφή του Benedict Cumberbatch στην τηλεόραση μετά το Sherlock με τη νέα μίνι σειρά Patrick Melrose και η τηλεοπτική μεταφορά της μαύρης κωμωδίας του '80, Heathers (11/3,22:00), για μια μοναχική μαθήτρια που σχεδιάζει τον φόνο των δημοφιλών συμμαθητών της. Πρεμιέρα στην COSMOTE TV κάνουν επίσης το θρίλερ Instinct (12/3, 22.00) του παραγωγού Michael Rauch (Royal Pains) με τον Alan Cumming, η βασισμένη σε αληθινά γεγονότα μουσική σειρά Rise (14/3, 22.00), η τηλεοπτική επιστροφή των Elizabeth Hurley και Joan Collins με τη σειρά The Royals (31/3, 21.00), καθώς και η βασισμένη σε αληθινά γεγονότα σειρά Law & Order True Crime: The Menendez Murder με την Eddie Falco.

Η COSMOTE TV προσφέρει 8 κανάλια με ταινίες και σειρές, εκ των οποίων τα 4 δικής της παραγωγής. Για το πρόγραμμα των COSMOTE CINEMA η COSMOTE TV συνεργάζεται με τα κορυφαία studios του Hollywood, όπως η Walt Disney, η NB/Universal και η Paramount Pictures - με τα οποία υπάρχει αποκλειστική συνεργασία για τις ταινίες πρώτης προβολής - καθώς και με το ΒΒC, το HBO, την Miramax, την Lionsgate, την Sony, το Sky Vision, τα ITV Studios, την Entertainment One, την Sonar, την Fremantle αλλά και με ανεξάρτητες ελληνικές εταιρείες διανομής όπως οι Tanweer, Feelgood Entertainment, Seven Films, Rosebud21, StraDa Films, Ama Films και Danaos Films. Όλες οι προαναφερθείσες σειρές θα είναι διαθέσιμες και on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, καθώς και στις υπηρεσίες COSMOTE TV GO και COSMOTE REPLAY TV. Και... άντε μετά να πεις "δεν έχει τίποτε να δούμε απόψε στην τηλεόραση"!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ