"Θες πίτσα; Να, εδώ είναι το τηλεκοντρόλ!"

Παραγγελίες από την Domino's Pizza, απευθείας μέσα από την HOL My TV

Το έχουμε ξαναπεί: ο μόνος δρόμος για να... "πάει μπροστά" η τηλεόραση είναι να αποκτήσει περισσότερο αλληλεπιδραστικό χαρακτήρα, όχι μόνο να γίνει περισσότερο "έξυπνη" χρησιμοποιώντας το Internet. Στο πλαίσιο αυτό, και σε μία προσπάθεια βεβαίως να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, η HOL ξεκινά αυτές τις μέρες την παροχή μιας - αν μη τι άλλο - πρωτότυπης λειτουργίας: της... παραγγελίας πίτσας αξιοποιώντας τίποτε περισσότερο από το τηλεκοντρόλ και το περιβάλλον χρήσης της υπηρεσίας HOL My TV!

Πράγματι: οι συνδρομητές της συγκεκριμένης υπηρεσίας - και μόνο, καθώς η εν λόγω λειτουργία είναι αποκλειστική γι' αυτούς - μπορούν να κάνουν παραγγελία πίτσας κυριολεκτικά "με τρία βήματα". Η λειτουργία στηρίζεται στη συνεργασία της HOL με τη γνωστή αλυσίδα Domino's Pizza, της οποίας ο κατάλογος εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης αναλυτικά και από αυτόν ο χρήστης μπορεί να κάνει τις επιλογές του απευθείας. Η παραγγελία ολοκληρώνεται μέσω Internet, χωρίς εκείνος να κάνει τίποτε άλλο, και η πίτσα έρχεται στο σπίτι όπως στις παραδοσιακές τηλεφωνικές παραγγελίες - και μάλιστα με έκπτωση της τάξης του 50% (!) στις τιμές τιμοκαταλόγου.

Η μεγάλη αυτή έκπτωση ισχύει για όλους τους συνδρομητές της HOL My TV που έχουν κάνει έστω και μία χρεώσιμη ενοικίαση ταινίας μέσα στον εκάστοτε τρέχοντα μήνα από το HOL Video Club. Ο όρος δεν είναι, θεωρούμε, από τους... πονηρούς ή απαγορευτικούς, από τη στιγμή που ε, μεταξύ μας, τί καλύτερο από μία πίτσα και ένα Hollywood blockbuster μια βαρετή βραδυά; Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία HOL Video Club μπορεί να βρει κανείς στη σχετική σελίδα. Προσβλέπουμε και σε άλλες τέτοιες πρωτότυπες λειτουργίες από τις αλληλεπιδραστικές υπηρεσίες τηλεόρασης όλων των παρόχων τέτοιων υπηρεσιών. Να, για παράδειγμα... σε άλλους αρέσουν περισσότερο τα σουβλάκια και τα χάρμπουγκερ, βρε αδελφέ!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ