Sony: αγοράζεις Bravia, δώρο το Xperia

Ενδιαφέρουσα προσφορά συνδυάζει τηλεόραση και smartphone

Η αγορά μιας καλής τηλεόρασης για το σαλόνι, ειδικά κάτω από τις παρούσες... όχι ακριβώς ευνοϊκές οικονομικές συνθήκες, παραμένει μια επένδυση που οποιοσδήποτε θα σκεφτόταν προσεκτικά. Δικαίως, λοιπόν, η Sony φροντίζει να δώσει περισσότερα κίνητρα στους καταναλωτές για να προτιμήσουν τις δικές της προτάσεις: τις νέες σειρές τηλεοράσεων Bravia W8 και W9. Η εταιρεία ξεκινά αυτόν τον καιρό μία ενδιαφέρουσα προωθητική ενέργεια, προσφέροντας ως συνοδευτικό δώρο συγκεκριμένα μοντέλα των νέων της smartphones Xperia με συγκεκριμένες Bravia W8 και Bravia W9, στις μεγάλες τους διαγωνίους. Υπάρχει λόγος γι' αυτό: τα μεν συνεργάζονται με τις δε!

Συγκεκριμένα, λοιπόν: με την αγορά νέας τηλεόρασης BRAVIA KDL-55W9 ή KDL-46W9, των κορυφαίων μέχρι στιγμής τηλεοράσεων LED/LCD της Sony, ο καταναλωτής λαμβάνει εντελώς δωρεάν το καλύτερο αυτόν τον καιρό smartphone της ιαπωνικής εταιρείας, το περίφημο Xperia Z. Αντιστοίχως, με την αγορά των δεύτερων καλύτερων τηλεοράσεων της ίδιας κατηγορίας, των BRAVIA KDL-55W8 ή KDL-47W8, ο καταναλωτής αποκτά τον "μικρότερο αδελφό" του Xperia Z, το Xperia L, επίσης δωρεάν.

Η επιλογή της Sony κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, βεβαίως: τα νέα μοντέλα Bravia που προαναφέραμε συνοδεύονται από το καινούργιο τηλεχειριστήριο της ιαπωνικής εταιρείας, το One-Touch Remote. Αυτό ενσωματώνει κύκλωμα NFC (ασύρματης σύνδεσης με άλλες συσκευές μέσω απευθείας επαφής), όπως και τα δύο προαναφερθέντα Xperia, οπότε οι δυνατότητες επικοινωνίας μεταξύ τηλεόρασης και smartphone είναι πολλές και ιδιαίτερα εύκολα αξιοποιήσιμες. Αρκεί μία απλή επαφή του Xperia με το One-Touch Remote για να δημιουργηθεί άμεσα ασύρματη σύνδεση μεταξύ του smartphone και της τηλεόρασης - και από εκείνο το σημείο και πέρα, η "αποστολή" φωτογραφιών, video και μουσικής από την οθόνη του ενός σε αυτήν της δεύτερης, μέσω της λειτουργίας mirroring, είναι ζήτημα... δευτερολέπτων. Ακόμη και οι εφαρμογές του Android προβάλλονται στην οθόνη της τηλεόρασης, ακριβώς όπως ο χρήστης τις βλέπει στην οθόνη του Xperia.

Η συγκεκριμένη προσφορά διαρκεί από τις 29/5 έως και τις 14/7. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει στη σχετική επίσημη σελίδα της Sony, ακριβώς εδώ. Angry Birds στις 55 ίντσες...; Γιατί όχι;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ