Νέα κλήρωση: 27/5/2010

Κερδίστε μία τηλεόραση Bravia 40 ιντσών της Sony!

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, το... χαιδευτικά γνωστό μας ως Mundial, συγκεντρώνει πάντοτε το ενδιαφέρον εκατομμυρίων φιλάθλων σ' ολόκληρο τον κόσμο. Και είναι πια... "προ των πυλών"! Με τόσους κορυφαίους ποδοσφαιριστές και εθνικά συγκροτήματα παρόντα στην ίδια διοργάνωση, άλλωστε, μεγάλες στιγμές είναι το λιγότερο που μπορεί να περιμένει κανείς - φυσικό λοιπόν όλοι να θέλουν να απολαύσουν τους αγώνες του Mundial με την καλύτερη δυνατή εικόνα. Ε, ένας φίλος ή φίλη του Αθηνόραμα Digital θα έχει την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό, χάρις στη σχετική ειδική κλήρωση της Sony Hellas!

Στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2010 - διοργάνωση στην οποία η Sony έχει την ιδιότητα του επίσημου συνεργάτη της FIFA - αλλά και με την ευκαιρία της διάθεσης στη χώρα μας των νέων τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας της ιαπωνικής εταιρείας, η Sony Hellas δίνει σε έναν φίλο ή φίλη του Αθηνόραμα Digital την ευκαιρία να κερδίσει ένα από αυτά τα πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα: μία Sony Bravia 40NX500.

Πρόκειται για ένα από τα μέλη της σειράς Presence, η οποία δίνει έμφαση τόσο στον εξελιγμένο σχεδιασμό, όσο και στην διασύνδεση των τηλεοράσεων αυτών με το Internet και το τοπικό οικιακό δίκτυο. Η ΝΧ500 ακολουθεί τις γραμμές και τη φιλοσοφία του Monolithic Design της Sony, τον λιτό, απέριττο σχεδιασμό που δεν επιβάλλεται στο χώρο αλλά τον κοσμεί. Είναι όμως και εξοπλισμένη με όλων των ειδών τις ευκολίες που περιμένει κανείς από μία σύγχρονη τηλεόραση της Sony, όπως την αναπαραγωγή μουσικής, ταινιών και φωτογραφιών από τη θύρα USB που ενσωματώνει ή τον αισθητήρα φωτισμού για το περιβάλλον όπου τοποθετείται. Η ΝΧ500 φυσικά προσφέρει πλήρη συμβατότητα με το πρότυπο ψηφιακής τηλεόρασης που απαιτούν οι προδιαγραφές του φορέα της Digea.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Aθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στη μεγάλη αυτή... Mundialική κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 25/6 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 28/6. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ