LG: προωθητική ενέργεια για τηλεοράσεις OLED

Ανταμοιβή με χρηματική επιστροφή και bonus προϊόντα για τα καλύτερα παρόντα μοντέλα της εταιρείας

Δεν χωρά συζήτηση στο γεγονός ότι την καλύτερη εικόνα για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές σε οικιακό περιβάλλον την προσφέρουν - με διαφορά μάλιστα - οι τηλεοράσεις τεχνολογίας OLED... και η LG ξέρει περισσότερα γι' αυτές απ' ότι οποιοσδήποτε άλλος κατασκευαστής, καθώς όλες οι τηλεοράσεις OLED της αγοράς στηρίζονται σε δικές της οθόνες. Κάθε σχετική προωθητική της ενέργεια, λοιπόν, έχει ενδιαφέρον, πόσο μάλλον η νέα που θα διαρκέσει μόνο ως το τέλος του μήνα - ή μέχρις εξάντλησης των σχετικών αποθεμάτων - και αφορά σε αυτές ακριβώς τις τηλεοράσεις του κορεατικού κολοσσού.

Συγκεκριμένα, λοιπόν: η LG ανταμείβει την προτίμηση των καταναλωτών στις τηλεοράσεις OLED της προσφέροντας κάρτες prepaid αξίας έως και €1000, καθώς και ποιοτικά ασύρματα ακουστικά LG Tone HBS-A100, με την αγορά μοντέλων από τις σειρές W8, C8, B8 και Ε8, στις 65 ή πιο πολλές ίντσες. Η κλιμάκωση των συνοδευτικών δώρων της προσφοράς έχει ως εξής:

- με την αγορά των μοντέλων 77W8 ή 77C8 δίνεται ως δώρο κάρτα prepaid αξίας €1000 και ασύρματα ακουστικά LG Tone HBS-A100

- με την αγορά των μοντέλων 65W8 ή 65Ε8 δίνεται ως δώρο κάρτα prepaid αξίας €500 και ασύρματα ακουστικά LG Tone HBS-A100

- με την αγορά των μοντέλων 65C8 ή 65B8 δίνεται ως δώρο κάρτα prepaid αξίας €300

Ο καταναλωτής για να πάρει μέρος στην συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια της LG δεν έχει παρά να καλέσει, μετά την αγορά της τηλεόρασης LG OLED που θα επιλέξει, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας - 801 11 200900 (από σταθερό), 2104800564 (από κινητό) - και να δώσει τα στοιχεία που θα τού ζητηθούν. Στη συνέχεια θα πρέπει ν' αποστείλει μέσω αυτού του link σε αρχείο εικόνας την απόδειξη αγοράς. Η αποστολή των δώρων θα γίνεται με courier στο χώρο των δικαιούχων.

Όσοι φίλοι της ποιοτικής, κινηματογραφικής εικόνας λοιπόν δεν έχουν ακόμη αποκτήσει τηλεόραση OLED της LG σε... χορταστικές ίντσες, τώρα έχουν ακόμη περισσότερους λόγους να το κάνουν. Και όχι απεριόριστο χρόνο, όπως προαναφέραμε. Ο νοών, νοείτω!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ