LG: εορταστικές προσφορές, ενδιαφέρουσες

Αξιοπρόσεκτα δώρα με την αγορά τηλεοράσεων υπερυψηλής ευκρίνειας LG

Με την εορταστική περίοδο να πλησιάζει πια... γοργά προς την τελική ευθεία των Χριστουγένννων, τόσο τα εμπορικά καταστήματα όσο και οι κατασκευάστριες των προϊόντων τεχνολογίας θα αρχίσουν να ανακοινώνουν προσφορές και κίνητρα προτίμησης του κοινού στις δικές τους προτάσεις - και η LG... "ξεκινά τους κανονιοβολισμούς" από νωρίς στο πλαίσιο της προώθησης των τηλεοράσεων υπερυψηλής ευκρίνειας (εικόνα 4Κ) σειράς UF950 και UF850 που διαθέτει στην ελληνική αγορά. Τα δώρα που έχει επιλέξει για να συνδυάσει τα συγκεκριμένα μοντέλα, δε, είναι από τα πλέον αξιόλογα και χρήσιμα έχουμε δει να προσφέρονται στο καταναλωτικό κοινό της χώρας μας τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, λοιπόν: η LG με την αγορά μίας τηλεόρασης LG UHD UF950V 65 ή 55 ιντσών δωρίζει στον νέο τους κάτοχο ένα... LG G4 ή ένα LG G4c αντίστοιχα! Για το G4 δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά, καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον ισορροπημένα και συνολικά καλύτερα smartphones που βασίζονται σε Android αυτή τη στιγμή. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του G4c είναι μεν κατώτερα του "πλήρους" G4, διατηρεί ωστόσο έναν αριθμό από τα στοιχεία του "μεγαλύτερου αδελφού" του που το διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Και τα δύο συνεργάζονται άψογα με τις τηλεοράσεις 4Κ της LG, φυσικά, όντας ικανά να "στείλουν" σε αυτές ήχο, φωτογραφίες και video για αναπαραγωγή.

Με την αγορά των μοντέλων 65 ή 55 ιντσών από την σειρά UF850V, άλλωστε, η LG προσφέρει ως δώρο ένα ικανότατο Blu-ray player με δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων πολυμέσων όλων των ειδών (το LG BP735), καθώς και το "έξυπνο" φορητό ηχείο LG Music Flow P7 που μπορεί να αντλήσει μουσική ασύρματα από πολλαπλές πηγές. Και τα τέσσερα μοντέλα τηλεοράσεων υπερυψηλής ευκρίνειας που προωθεί η LG με αυτήν της την ενέργεια αξιοποιούν οθόνη τεχνολογίας IPS, ενσωματώνουν ειδικό υποσύστημα επεξεργασίας χρώματος (True Color Accuracy), το αναβαθμισμένο σύστημα Smart TV WebOS 2.0 της LG, καθώς και υποσύστημα απόδοσης ήχου σχεδιασμένο από την Harman/Kardon.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τα παραπάνω μοντέλα - όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις - μέχρις ότου τα σχετικά αποθέματα εξαντληθούν, οπότε όσοι και όσες σκέφτονταν να αποκτήσουν μια ποιοτική τηλεόραση εικόνας 4Κ αυτόν τον καιρό έχουν... πρόσθετους λόγους πλέον. Και καλοδιαλεγμένους αυτή τη φορά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ