LG 47LW980S

3D, πάνοπλη, κορυφαία

Είδος: TV LCD
Τιμή: €2000,00

Εταιρία: LG
Διανομή: LG Hellas

Στη σύγκρουση ανάμεσα στους 4-5 κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων σήμερα για τον τίτλο της καλύτερης στην κατηγορία της, όλα παίζουν ρόλο: από το design και τον εξοπλισμό μέχρι - προφανώς - την ποιότητα εικόνας και φυσικά την τιμή. Σπάνια συναντάμε προϊόν του είδους που "τα έχει όλα": αν υπερέχει σημαντικά σε κάποιους τομείς, είναι σχεδόν βέβαιο ότι υστερεί σε κάποιον άλλο ή άλλους. Ε, η LG κατά τα φαινόμενα έχει βάλει σκοπό να... καταρρίψει αυτόν τον κανόνα και να παρουσιάσει μία τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας χωρίς αδυναμίες. Είναι η LW980S, η κορυφαία της παρούσας της σειράς, αυτή η τηλεόραση;

Τα πρώτα λεπτά ενασχόλησης μαζί της θα μπορούσαν να δώσουν απάντηση θετική. Η LW980S είναι εντυπωσιακά λεπτή κι όμορφα σχεδιασμένη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το διακριτικό της πλαίσιο και τη διάφανη βάση: σε χαμηλό φωτισμό, η εικόνα της όντως φαίνεται να αιωρείται! Μία ματιά στην "πλάτη" της, άλλωστε, σημειώνει ακόμη ένα σημαντικό... tickbox: πλήθος θυρών και συνδέσεων, αρκετές ακόμη και για τον πιο απαιτητικό κάτοχο, τοποθετημένες έτσι ώστε να ενθαρρύνουν την τοποθέτησή της σε τοίχο.

Παραμένοντας στον τομέα του εξοπλισμού, η LW980S είναι από τις πλέον "προικισμένες" σε δυνατότητες, λειτουργίες και extras στην κατηγορία της: και ασύρματη διασύνδεση Wi-Fi εξ ορισμού προσφέρει, και πλήρη multimedia χαρακτήρα έχει (αναπαράγει και αρχεία video υψηλής ευκρίνειας που κανονικά θα χρειάζονταν media player), και επεκτείνει τις διαθέσιμες λειτουργίες της μέσω πρόσθετων εφαρμογών, όντας Smart TV (αν και το όλο περιβάλλον των εφαρμογών συνεχίζει να επιδέχεται βελτίωσης). Η LG δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύσει την καλύτερή της τηλεόραση με το φημισμένο χειριστήριο λειτουργίας... α λα Wii για εύκολη κατάδειξη στην οθόνη (συν ένα τυπικό), αλλά και με 7 (!) ζευγάρια παθητικών γυαλιών 3D. Στοιχείο που βοηθά να περάσουμε σε άλλες... αρετές της.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ