Κωτσόβολος: 65 χρόνια πορείας, τριήμερος εορτασμός στην Τεχνόπολη

Επετειακό φεστιβάλ με δραστηριότητες για κάθε γούστο, αλλά και προσφορές επιλεγμένων προϊόντων

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν... πολλές ακριβώς εμπορικές αλυσίδες στην Ελλάδα που μπορούν να επικαλεστούν 65 χρόνια πορείας στην αγορά της τεχνολογίας - πόσο μάλλον πορείας επιτυχημένης, σταθερά εξελικτικής, ακόμη και σε οικονομικές περιόδους κάθε άλλο παρά ευνοϊκές για κάτι τέτοιο. Η αλυσίδα Καταστημάτων "Κωτσόβολος", ωστόσο, όχι μόνο ανήκει σε αυτόν τον εξαιρετικά μικρό "κύκλο", αλλά πρακτικά τον αντιπροσωπεύει και, δικαιολογημένα, γιορτάζει αυτήν την επέτειο με ποικίλλους τρόπους.

Ο πλέον ενδιαφέρων δεν είναι άλλος από την διοργάνωση τριήμερης έκθεσης με τον τίτλο "Ταξίδι στην Τεχνολογία" και αντικείμενο, φυσικά, ανάλογο. Από την Παρασκευή 13/11 έως και την Κυριακή 15/11 στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Αθήνας για τέτοιες περιστάσεις, την Τεχνόπολη στο Γκάζι, το κοινό μπορεί να επισκεφθεί εντελώς δωρεάν και να παρακολουθήσει ομιλίες από ανθρώπους της τεχνολογίας, να βιώσει "από πρώτο χέρι" μελλοντικές τάσεις όπως το "έξυπνο σπίτι" που στηρίζεται στο περίφημο The Internet of Things, ακόμη και να συμμετάσχει σε πρωταθλήματα video games για να διεκδικήσει δώρα. Δεν λείπουν ακόμη και workshops σχετικά με τη μόδα, τη μαγειρική και τη μουσική - αφού, όπως και να το κάνουμε... τα πάντα συνδέονται πια, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με την τεχνολογία!

Στο ίδιο πλαίσιο, τον εορτασμό των 65 χρόνων πορείας του στην ελληνική αγορά με άλλα λόγια, η αλυσίδα καταστημάτων "Κωτσόβολος" προωθεί αυτές τις μέρες και 650 επιλεγμένα προϊόντα, τα οποία προσφέρει με 40 δόσεις αλλά χωρίς συνοδευτικούς τόκους. Η πραγματική γιορτή ωστόσο για το κοινό - κακά τα ψέματα - είναι το φεστιβάλ "Ταξίδι στην Τεχνολογία", στο οποίο η γνωστή αλυσίδα έχει επενδύσει ουκ ολίγα ώστε να εξασφαλίσει την ενημέρωση και τη διασκέδαση όλων των επισκεπτών. Θα σάς δούμε εκεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ