Ήχος-Εικόνα Show 2022 προ των πυλών

Η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την αγορά οπτικοακουστικών και home cinema επιστρέφει

Η πανδημία του COVID-19 έπληξε φυσικά πολλούς κλάδους σε ολόκληρο τον κόσμο - και αυτός της τεχνολογίας μπορεί εμπορικά από κάποιες απόψεις να ωφελήθηκε, όσον αφορά όμως στις εκθέσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιό του δεν... "την γλίτωσε": από τις αρχές του 2020 μόλις φέτος ξεκίνησαν να λειτουργούν ουσιαστικά μεγάλες εκθέσεις "όπως παλιά" (με υγειονομικά μέτρα έστω βασικού επιπέδου πάντα) και, στην Ελλάδα, μόλις φέτος υποδεχόμαστε επιτέλους την επιστροφή της μόνης ουσιαστικά έκθεσης που είχαμε με αντικείμενο την αγορά των οπτικοακουστικών, του Ήχος Εικόνα Show. Πότε; Πολύ σύντομα: στις 22 Οκτωβρίου!

Το Ήχος Εικόνα Show απευθύνεται κυρίως στο κοινό που αγαπά τις προϊοντικές κατηγορίες του ήχου, της εικόνας και του οικιακού κινηματογράφου του home cinema (αλλά όχι μόνο). Διοργανώνεται από το περιοδικό Ήχος Plus και ανθρώπους με πολύχρονη πορεία και μεγάλη εμπειρία στην αγορά των οπτικοακουστικών. Στην φετινή έκθεση θα συμμετάσχουν, όπως πάντα, "μεγάλες δυνάμεις" των καταναλωτικών ηλεκτρονικών που έχουν παρουσία στη χώρα μας είτε μέσω τοπικών θυγατρικών είτε μέσω αντιπροσωπειών. Παρούσες θα είναι έμπειρες εταιρείες σχεδιασμού και εγκατάστασης home cinema, εμπορικές επιχειρήσεις με ειδίκευση στην οικιακή εικόνα και ήχο, αλλά και ιδιοκατασκευαστές τέτοιων προϊόντων από την Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Το Ήχος Εικόνα Show είναι ενδιαφέρον για τους θιασώτες του home cinema και των νέων τεχνολογιών γενικότερα για πολλούς λόγους, μα για έναν ιδιαίτερα: αποτελεί μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που έχει το κοινό να δει από κοντά συγκεντρωμένες σε ένα χώρο συσκευές που, κάτω από άλλες συνθήκες, είτε θα έπρεπε να προγραμματίσει... τουρνέ σε μεγάλο αριθμό από demo rooms για να θαυμάσει, είτε δεν θα συναντούσε "στημένες" προς παρουσίαση.

Οι διοργανωτές θα συγκεντρώσουν σημαντικό αριθμό από τέτοια προϊόντα, είτε πρόκειται για νέες τηλεοράσεις όλων των τεχνολογιών και διαγωνίων, είτε για προβολείς υπερυψηλής ευκρίνειας, είτε για ηχεία υψηλών επιδόσεων, είτε για άλλων κατηγοριών εξοπλισμό. Παρόντα θα είναι και... "γήινα" καταναλωτικά προϊόντα τεχνολογίας, φυσικά, όμως η συγκεκριμένη έκθεση αναδεικνύει κατά κύριο λόγο προτάσεις ακριβότερες, δυσκολότερες να βρει κανείς στα καταστήματα.

Οι εταιρείες που οι διοργανωτές έχουν ήδη επιβεβαιώσει πως θα λάβουν μέρος στην έκθεση συμπεριλαμβάνουν - σε τυχαία σειρά - τις Samsung, Philips, Monitor Audio, Denon, Panasonic, Marantz, Musical Fidelity, iFi Audio, Lab12, Sonus Faber, Bowers & Wilkins, Aku Audio, Hart lab, Hisense, Bose, FiiO, Magnat, Rotel, Perlisten, Porfyra Audio, Geometric Harmony, Technics, Dali, Revival Audio, Canor Audio, Ideon Audio, Heco, Devialet, Huawei και πολλές ακόμη. Οι διοργανωτές υπόσχονται αποκαλύψεις και εκπλήξεις με νέα ή πρωτοεμφανιζόμενα προϊόντα, καθώς και κληρώσεις με δώρα από τους διοργανωτές σε όλη στην διάρκεια της έκθεσης.

Το Ήχος Εικόνα Show 2022 θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Civitel Olympic (Λεωφόρος Κηφισίας 2 Μαρούσι) και θα λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου από τις 09.30 π.μ. έως τις 20:30 μ.μ. Οι κρατήσεις δωρεάν εισιτηρίων μπορούν να γίνουν από αυτήν την σελίδα και... θα σάς δούμε εκεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ