ΓΕΡΜΑΝΟΣ: νέα καταστήματα, αμέτρητα δώρα τεχνολογίας

Σε Βριλήσσια και Αγ. Παρασκευή, εγκαίρως για τις... απαραίτητες εορταστικές αγορές!

H τεχνολογία εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς για να καλύψει τις ολοένα και περισσότερες ανάγκες των καταναλωτών για επικοινωνία, ενημέρωση και διασκέδαση - και η αλυσίδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ανταποκρινόμενη στις αντίστοιχες απαιτήσεις του κοινού για προϊόντα τεχνολογίας που θα καλύψουν αυτές τις ανάγκες, ανανεώνει τα καταστήματά της με μεγαλύτερους χώρους, νέα σχεδιαστική φιλοσοφία και έμφαση στην ψηφιακή εμπειρία του πελάτη. Τα δύο νέα, μεγαλύτερα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ - στα Βριλήσσια και στην Αγ. Παρασκευή - είναι αντιπροσωπευτικά παραδείγματα αυτής της προσέγγισης και ξεκινούν την εμπορική τους λειτουργία εγκαίρως για την εορταστική περίοδο, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες τους "στην Καρδιά της Τεχνολογίας".

Σε ένα καλαίσθητο, σύγχρονο περιβάλλον εμβαδού 180 τ.μ., τα δύο νέα μεγαλύτερα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα Βριλήσσια και στην Αγ. Παρασκευή εντυπωσιάζουν με τη δυναμική τους πρόσοψη και τις διάτρητες μεταλλικές επιφάνειες με κύκλους, τον industrial σχεδιασμό και φωτισμό, αλλά και τις ανοιχτές - για πρώτη φορά - οροφές που αφήνουν ορατά τα στοιχεία της κατασκευής. Διαθέτουν δάπεδα που οριοθετούν τις προϊοντικές κατηγορίες και αυτόνομες εμπορικές ζώνες, οι οποίες διευκολύνουν την περιήγηση του κοινού.

Δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας όπως smartphones, tablets, laptops, τηλεοράσεις, smart gadgets και αξεσουάρ είναι άμεσα διαθέσιμα στους πελάτες, ενώ οι βιωματικές γωνιές - Smart Home, Gaming Corner, TV Corner, Music, Fitness - και τα live demos προϊόντων και υπηρεσιών βελτιώνουν την digital εμπειρία τους. Στο τμήμα Business Solutions των καταστημάτων, δε, οι επαγγελματίες μπορούν να συζητήσουν για τις νέες δυνατότητες που προσφέρονται στην επιχείρησή τους και να επιλέξουν ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού στα νέα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, άλλωστε, λειτουργεί και πιστοποιημένο Service Point - ενώ οι καταναλωτές έχουν πάντα στη διάθεσή τους και τους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους του ΓΕΡΜΑΝΟΥ σε θέματα τεχνολογίας.

Καμία απορία, λοιπόν, που και αυτά τα Χριστούγεννα η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί - και στα Βριλήσσια, και στην Αγία Παρασκευή πλέον - τον ιδανικό προορισμό για τις εορταστικές αγορές προϊόντων τεχνολογίας για το κοινό. Είτε τα δώρα είναι για τους αγαπημένους του ανθρώπους, είτε για... τον ίδιο, μπορεί να είναι βέβαιος κανείς πως θα βρει όλα όσα αξίζουν το ενδιαφέρον του σε smartphones, tablets, τηλεοράσεις, gadgets και games. Και... καλές αγορές, καλές γιορτές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ