Epson, Forthnet και 3D, μαζί

Προσφορές σε προβολείς της πρώτης, για το ψυχαγωγικό περιεχόμενο της δεύτερης

E, κακά τα ψέματα: καλές οι τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας στο σαλόνι, ακόμη καλύτερες σε μεγάλες διαγωνίους, όμως... άλλη η μαγεία της εικόνας του προβολέα, ειδικά στις ταινίες και τα αθλητικά γεγονότα. Η Nova και η Epson, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους, το γνωρίζουν πολύ καλά, ξεκινούν λοιπόν σε λίγες ημέρες μία πάρα πολύ καλή ειδική προσφορά που συνδυάζει προϊόντα και υπηρεσίες τους για οικιακή ψυχαγωγία... άλλων διαστάσεων! Συγκεκριμένα, μόνο στα καταστήματα Forthnet και για το διάστημα 1/2/2012-31/3/2012, οι νέοι συνδρομητές στα Premium συνδρομητικά πακέτα Sports, Cinema και Full της Nova θα μπορούν να αποκτήσουν τον προβολέα Epson EH-TW3200 ή τον ολοκαίνουργιο ΕΗ-ΤW5900 3D (και δύο ζευγάρια γυαλιά 3D) σε προνομιακή τιμή.

Με τον προβολέα EH-TW3200 της Epson οι συνδρομητές Nova θα είναι σε θέση να απολαύσουν σε υψηλή ευκρίνεια και με τρόπο αληθινά κινηματογραφικό, περιεχόμενο από τα 4 κανάλια Novacinema: τόσο ταινίες πρώτης προβολής, όσο και βραβευμένες αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές, όπως το φημισμένο Game of Thrones του HBO. Ο προβολέας αυτός είναι, άλλωστε, πολύ καλός στην απόδοση αθλητικών γεγονότων, όπως αυτά που προσφέρει η Nova από τα κυριότερα πρωταθλήματα και διασυλλογικούς θεσμούς των Superleague, Champions League, Europa League, Premier League, Championnat, Copa Del Ray, Coppa Italia και Euroleague στα κανάλια Novasports.

Για όσους και όσες προτίθενται να καταβάλλουν κάτι παραπάνω, η Epson και η Nova προσφέρουν στο πλαίσιο αυτής της συνεργατικής προσφοράς και τον ολοκαίνουργιο προβολέα ΕΗ-ΤW5900. Αυτός αποδίδει τόσο εικόνα 3D, όσο και καλύτερη... παραδοσιακή, δηλαδή 2D, από τον EH-TW3200, με όλα όσα αυτό συνεπάγεται. Με αυτόν οι συνδρομητές της Nova θα είναι σε θέση να παρακολουθούν σε 3D και τις αντίστοιχες αθλητικές μεταδόσεις (όπως το ματς Μίλαν-Μπαρτσελόνα που μετέδωσε η Nova σε 3D το Νοέμβρη) και ψυχαγωγικό περιεχόμενο, με αληθινά μεγάλη εικόνα.

Και στις δύο προσφορές οι καταναλωτές μπορούν να υπολογίζουν κέρδος €300-€400 περίπου, βάσει της μικρής έρευνας αγοράς που κάναμε για τα δύο μοντέλα προβολέων της Epson - ανάλογα με το μοντέλο, συνυπολογίζοντας το κόστος των 3D γυαλιών στη δεύτερη περίπτωση και πάντοτε σε σχέση με τις προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης των δύο προβολέων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη προσφορά, κάθε ενδιαφερόμενος φίλος ή φίλη μπορεί να απευθυνθεί στο κοντινότερό του κατάστημα Forthnet. Και... καλές θεάσεις!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ