Epson: 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα

Εκδήλωση για την επέτειο και επίδειξη κορυφαίων προϊόντων για τους καλεσμένους της Epson Greece στην Αθήνα

Η Epson - μία από τις αληθινά ιστορικές κατασκευάστριες στην αγορά της τεχνολογίας παγκοσμίως - γιόρτασε πρόσφατα τα 20 χρόνια εμπορικής παρουσίας της στην Ελλάδα. Για τον εορτασμό αυτού του ορόσημου η Epson Greece διοργάνωσε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, όπου εξέθεσε και μία σειρά από καινοτομικές προτάσεις και λύσεις σε πολλές διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες, παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία για την επιτυχημένη μέχρι τώρα πορεία της στην ελληνική αγορά και σκιαγράφησε τους στόχους της για τα επόμενα χρόνια.

"Η τεχνολογία είναι ένας κλάδος με υψηλούς ρυθμούς και είμαστε υπερήφανοι για τη τεχνογνωσία που έχουμε κληρονομήσει. Σε αυτά τα 20 χρόνια η Epson συνεχίζει να καινοτομεί αξιοποιώντας τις βασικές μας τεχνολογίες στην εκτύπωση, την προβολή, τους αισθητήρες και τη ρομποτική - κυκλοφορήσαμε τις σειρές Ecotank και WorkForce, παρουσιάσαμε την τεχνολογία Precision Core, υποστηρίξαμε την τεχνολογία Heat Free και διευρύναμε το εύρος των προϊόντων και των υπηρεσιών μας", ανέφερε η Μαρία Μάσσιου, Head of Sales, Consumer & Channel κεντρικής και δυτικής Ευρώπης για την Epson. "Ένα σημείο έχει παραμείνει όμως σταθερό: η δέσμευσή μας για το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα, η δέσμευσή μας για τους συνεργάτες μας και η δέσμευσή μας να προσφέρουμε μοναδική αξία στους πελάτες μας".

Καθώς η Epson γιορτάζει τα 20 χρόνια επιτυχίας στην Ελλάδα, κοιτά προς το μέλλον με διαρκή προσήλωση στη βιωσιμότητα και την καινοτομία. "Δεσμευόμαστε να αναπτύσσουμε τεχνολογίες και προϊόντα που όχι μόνο καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας, αλλά και συμβάλλουν σε έναν καλύτερο κόσμο", προσέθεσε η κ. Μάσσιου. "Από τους ενεργειακά αποδοτικούς εκτυπωτές και βιντεοπροβολείς μας μέχρι τις προσπάθειές μας για τη μείωση των απορριμμάτων και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, προσπαθούμε να έχουμε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον. Ευχαριστούμε τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους μας για την υποστήριξή τους τις τελευταίες δύο δεκαετίες και προσβλέπουμε σε πολλά ακόμη χρόνια επιτυχίας μαζί".

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο η Epson επεδείκνυε ορισμένους από τους καλύτερους προβολείς home cinema που προωθεί, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον όλων με το εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα που αυτοί προσφέρουν. Ανάμεσά τους ξεχώρισε βεβαίως ο EH-LS800B, ο οποίος - αξιοποιώντας φακό εξαιρετικά κοντινής προβολής μπορεί να τοποθετηθεί πρακτικά εφαπτόμενος σε τοίχο, πάνω σε τραπεζάκι ή σύνθετο σαλονιού φυσικά, για να προβάλλει εικόνα έως και 150 ιντσών και να αποδώσει παράλληλα ήχο ρυθμισμένο από την Yamaha για πειστική προσομείωση 3D surround. Οι λύσεις οικιακής βιντεοπροβολής της Epson συνεχίζουν να προσφέρουν κορυφαία εμπειρία θέασης στους λάτρεις του κινηματογράφου, του αθλητισμού και του gaming - με χαρακτηριστικά όπως η ανάλυση 4Κ και η υποστήριξη χρώματος HDR - όντας παράλληλα εξαιρετικά εύκολοι στην τοποθέτηση και ρύθμιση.

Οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Epson είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά τις λύσεις βιντεοπροβολικής εγκατάστασης, αλλά και τις επαγγελματικές λύσεις βιντεοπροβολής για επιχειρήσεις, που προωθεί η εταιρεία. Ως ο σταθερά πρώτος σε πωλήσεις κατασκευαστής βιντεοπροβολέων παγκοσμίως, η Epson έχει κυριαρχήσει αντίστοιχα και στην ελληνική αγορά με ποσοστό που άγγιξε το 57% της αγοράς το 2023. Οι βιντεοπροβολικές εγκαταστάσεις τις Epson χρησιμοποιούνται στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και δημιουργούν εκπληκτικά σκηνικά για τους επισκέπτες των σπουδαιότερων μουσείων της χώρας - ακόμη και σε χώρους με έντονο φωτισμό, είναι σε θέση να αποδώσουν το υπέροχο εικαστικό αποτέλεσμα που ζητείται από αυτές.

Οι βιντεοπροβολείς της Epson κυριαρχούν άλλωστε - πέρα από την καταναλωτική αγορά - και σε εταιρικά ή εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, σε αίθουσες διδασκαλίας ή συσκέψεων. Προσφέρουν πλούσιες επιλογές συνδεσιμότητας για εύκολη προβολή από πολλαπλές πηγές, ρυθμίζονται χωρίς τεχνική εμπειρία πρότερη και κάνουν ευκολότερο από ποτέ τον διαμοιρασμό περιεχομένου και ιδεών. Για τα... επόμενα 20 χρόνια, λοιπόν, ευχόμαστε και περιμένουμε ακόμη περισσότερα, Epson Hellas!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ