Εορταστικός οδηγός αγοράς 2011

Για κάθε είδους... budget, κάτι για τον καθένα

Υπάρχουν, τελικά, μερικές παραδόσεις που τείνουν να... "αντέχουν στα δύσκολα". Όπως η εορταστική περίοδος των επόμενων 20 ημερών: μπορεί να ακούγονται και να συμβαίνουν τα μύρια όσα στη χώρα μας, όμως με τα Χριστούγεννα "προ των πυλών", η διάθεση - όσο να' ναι - αλλάζει κάπως. Το κλίμα της αγοράς δεν μένει ανεπηρέαστο απ' όλα όσα συμβαίνουν, βέβαια, αλλά δεν θα πτοήσει τον κόσμο τόσο, ώστε αυτός να χάσει μια καλή ευκαιρία να αισθανθεί για λίγο διαφορετικά, περισσότερο αισιόδοξα. Απλώς, να: η κατάσταση και το γενικότερο κλίμα θα πρέπει σε έναν βαθμό να... προσαρμοστεί. Μαζί του, κι εμείς.

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, δημοσιεύουμε τον εορταστικό μας τεχνολογικό οδηγό αγοράς για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά: τις προτάσεις μας για δώρα σε ανθρώπους που αγαπάμε ή στους... εαυτούς μας (μη ξεχνιόμαστε!). Τα όσα θα βρουν όμως οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital συγκεντρωμένα στις σελίδες του οδηγού αυτού για φέτος, δεν είναι αυτά που θα έβρισκαν ίσως άλλες χρονιές. Είναι οι προτάσεις μας για δώρα σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες που καλύπτουμε, ναι, αλλά όχι απαραίτητα οι καλύτερες και σίγουρα όχι οι ακριβότερες προτάσεις. Οι καλύτερες θα βρουν τη θέση τους στα Αθηνόραμα Digital Awards 2011-2012 τον Ιανουάριο, ενώ οι ακριβότερες θα αναφερθούν εκεί μόνο αν πραγματικά τούς αξίζει. Όπως θα έπρεπε να συμβαίνει πάντα.

Όχι. Στον φετινό οδηγό βρίσκονται εκείνα τα προϊόντα που είτε θεωρούμε πως είναι προσιτά από σημαντικό ποσοστό του κοινού μας, είτε προτείνουμε επειδή προσφέρουν υψηλό συντελεστή αξίας/κόστους. Η κατάσταση επιβάλλει εξυπνότερες επιλογές φέτος, οπότε ξεχωρίσαμε αυτές - αν μη τί άλλο, όχι μόνο για να κρατηθεί το... budget των δώρων σε λογικά πλαίσια, αλλά και για να μπορέσουμε να κάνουμε δώρα σε πιο πολλούς δικούς μας ανθρώπους. Και ας ελπίσουμε ότι ο επόμενός μας οδηγός αγοράς των Χριστουγέννων, αυτός του 2012, θα "αντηχεί" διαφορετικά. Καλές γιορτές σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ