Έκθεση 4K & Gadget Show, Σάββατο και Κυριακή

Στο κέντρο της Αθήνας, εστιασμένη στην υπερυψηλή ευκρίνεια - αν και... όχι μόνο

Με την ελληνική αγορά της τεχνολογίας και του home cinema να συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς οικονομικής δυστοκίας, οποιαδήποτε πρωτοβουλία μπορεί να κεντρίσει το καταναλωτικό ενδιαφέρον μόνο εξέλιξη θετική μπορεί να είναι. Μία νέα έκθεση σχετική, λοιπόν, που αναδεικνύει παρούσες και μελλοντικές τάσεις, φαντάζει καλοδεχούμενη - ειδικά αν οργανώνεται από ανθρώπους που έχουν μακρόχρονη σχέση με τον χώρο, όπως αυτοί του ιστορικού περιοδικού "Ήχος" που διοργάνωσαν πρόσφατο παρελθόν τις εκθέσεις "Εικόνα-Ήχος 2014" και "Εικόνα-Ήχος 2015". Αυτή τη φορά η καινούργια τους προσπάθεια έχει χαρακτήρα ακόμη περισσότερο συγκεκριμένο: ονομάζεται 4Κ & Gadget Show και εστιάζει σε τρεις ενότητες, όλες στο κέντρο του ενδιαφέροντος για την τρέχουσα χρονιά.

Η πρώτη ενότητα είναι αφιερωμένη στην υπερυψηλή ευκρίνεια (εικόνα 4Κ): τηλεοράσεις, προβολείς, οθόνες Η/Υ, συστήματα digital signage, players όλων των ειδών, βιντεοκάμερες, φωτογραφικές, smartphones, laptops και άλλα προϊόντα με σχετικές δυνατότητες θα "δώσουν το παρόν" δυναμικά - και με προϊόντα που για πρώτη φορά εκτίθενται στην Ελλάδα. Η δεύτερη ενότητα εστιάζει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στα φορητά προϊόντα ήχου και στον οικιακό ήχο: φορητά audio player, ακουστικά, ηχεία διασύνδεσης Βluetooth, smartphone με ηχητικές δυνατότητες, συσκευές δικτυακής λήψης μουσικής (streaming) και multiroom. Η τρίτη ενότητα, τέλος, έχει ως αντικείμενο όλα εκείνα τα μικρά gadgets που, λειτουργώντας μόνιμα συνδεδεμένα με το Δίκτυο και διακριτικά, φιλοδοξούν να κάνουν την καθημερινή μας ζωή ευκολότερη: το πολυσυζητημένο περιβάλλον "The Internet of Things" κοινώς.

Στους επιβεβαιωμένους εκθέτες που θα "δώσουν το παρόν" στην νέα αυτή έκθεση περιλαμβάνονται οι Sony, LG, Samsung, Panasonic, Bose, Sonus Faber, Harman Kardon, JBL, Orpheus Audio, Aurion και αρκετοί άλλοι. Η έκθεση 4K & Gadget Show 2016 θα λάβει χώρα το Σάββατο 14/5 και την Κυριακή 15/5, στον πολυχώρο The Hub Events - Αλκμήνης 5, πολύ κοντά στον σταθμό Κεραμεικός του Μετρό - από τις 10.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν, αν και (για τυπικούς υποθέτουμε λόγους) μπορεί να εκτυπώσει κανείς και την επίσημη πρόσκληση λαμβάνοντας αυτό το αρχείο. Θα σάς δούμε εκεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ