COSMOTE TV: διαθέσιμη η υπηρεσία Μultiroom σε όλους

Τέλος οι... καυγάδες για το ματς ή την κομεντί στο σαλόνι - ό,τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Μπορεί να... χρειάστηκε τον χρόνο της, μεν, όμως η COSMOTE TV ξεκινά από αύριο την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας Multiroom και για το τμήμα αυτό της συνδρομητικής της βάσης που χρησιμοποιεί δορυφορική υποδομή (για τους συνδρομητές μέσω Δικτυακής σύνδεσης είναι διαθέσιμη ήδη εδώ και πολύ καιρό). Έτσι όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες της είναι σε θέση πλέον να έχουν πολλαπλούς αποκωδικοποιητές στο ίδιο σπίτι - χωρίς να πληρώνουν πολλαπλές συνδρομές, αλλά εκείνη που ήδη αξιοποιούσαν με μία μικρή πρόσθετη επιβάρυνση - και κάθε ένας από αυτούς να προβάλλει σε διαφορετική τηλεόραση άλλο κανάλι της COSMOTE TV, λύνοντας έτσι διάφορες... χωροταξικές και άλλες διενέξεις στις περιπτώσεις που "το μεγάλο ματς" συμπίπτει με την πρεμιέρα νέας σαπουνόπερας!

Η υπηρεσία αξιοποιεί την υβριδική τεχνολογία στην οποία έχει στηρίξει όλες τις νέες υπηρεσίες και λειτουργίες της η COSMOTE TV: κάθε αποκωδικοποιητής θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος τόσο με τον δορυφορικό δέκτη της συνδρομής που αξιοποιείται ήδη, όσο και με το Internet μέσω του τοπικού οικιακού δικτύου στο οποίο έχουν πρόσβαση όλες οι συσκευές των συνδρομητών. Είναι εφικτή η σύνδεση έως και τριών αποκωδικοποιητών πλέον του αρχικού και, από την στιγμή που όλα στηθούν και ρυθμιστούν σωστά, διαθέσιμες είναι σε τέσσερις διαφορετικές τηλεοράσεις όλες οι διαδραστικές υπηρεσίες του υβριδικού περιβάλλοντος της εταιρείας: η COSMOTE REPLAY TV (για ετεροχρονισμένη παρακολούθηση προγραμμάτων), η COSMOTE CINEMA ON DEMAND (για την ενοικίαση ταινιών αμέσως μετά την προβολή τους στα σινεμά), καθώς και η COSMOTE TV PLUS (για δωρεάν πρόσβαση σε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ από τα κανάλια COSMOTE CINEMA και HISTORY).

Μία από τις πλέον χρήσιμες δυνατότητες της COSMOTE TV, αυτή της εγγραφής προγράμματος σε σκληρό δίσκο για παρακολούθησή του σε άλλη χρονική στιγμή, είναι επίσης διαθέσιμη σε όλους τους αποκωδικοποιητές (είτε σε αυτούς με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο είτε σε αυτούς που δέχονται εξωτερικό για αποθήκευση προγράμματος εκεί). Η σχετική αναβάθμιση λογισμικού που πρέπει να δεχθεί ο "κεντρικός" αποκωδικοποιητής για να φιλοξενήσει τους "δευτερεύοντες" είναι δαθέσιμη ήδη εδώ και μερικές ημέρες σε όλους τους συνδρομητές COSMOTE TV με δορυφορική υποδομή. Πολύ σύντομα θα καταγράψουμε και μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από το νέο περιβάλλον Multiroom της COSMOTE TV και σε οικείο περιβάλλον - επανερχόμαστε με λεπτομέρειες, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ