Αυτό το Σ/Κ, Έκθεση "Ήχος-Εικόνα 2016"

Για τους φίλους του home cinema - και όχι μόνο - με αξιόλογους εκθέτες και εκθέματα, η είσοδος παραμένει δωρεάν

Με δεδομένη την οικονομική δυστοκία και ό,τι αυτή έχει ως συνέπεια στην καταναλωτική δύναμη της ελληνικής αγοράς, είναι σαφώς ενθαρρυντικό το γεγονός ότι συνεχίζει να υπάρχει στη χώρα μας μία έκθεση που απευθύνεται στο κοινό που αγαπά την τεχνολογία και συγκεκριμένα τις προϊοντικές κατηγορίες του home cinema: είναι η έκθεση Ήχος-Εικόνα, η οποία διοργανώνεται από το ιστορικό περιοδικό "Ήχος" και ανθρώπους με πολύχρονη πορεία στην αγορά των οπτικοακουστικών. Η φετινή έκθεση έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο (26-27 Νοεμβρίου) και θα θα λάβει χώρα σε καινούργια τοποθεσία, με το ενδιαφέρον του κοινού αυξημένο τόσο λόγω της επερχόμενης εορταστικής περιόδου, όσο και λόγω της ενεργής συμμετοχής πολλών από τις πιο σημαντικές εταιρείες οπτικοακουστικής τεχνολογίας στον κόσμο.

Στην έκθεση "Ήχος-Εικόνα 2016" συμμετέχουν σχεδόν όλες οι "μεγάλες δυνάμεις" των καταναλωτικών ηλεκτρονικών που έχουν παρουσία στη χώρα μας είτε μέσω τοπικών θυγατρικών τους, είτε μέσω αντιπροσωπειών. Οι πρώτες περιλαμβάνουν τις Sony, Samsung, LG και Epson, ενώ οι δεύτερες τις Pioneer, Denon, BenQ, Yamaha, NEC, Bowers&Wilkins και άλλες. Παρούσες θα είναι εταιρείες μελέτης κι εγκατάστασης home cinema, εμπορικές επιχειρήσεις εστιασμένες στην οικιακή εικόνα και ήχο, αλλά και ιδιοκατασκευαστές τέτοιων προϊόντων της Ελλάδας και το εξωτερικού.

Η έκθεση "Ήχος-Εικόνα" είναι ενδιαφέρουσα για τους θιασώτες του home cinema και των νέων τεχνολογιών για πολλούς λόγους, μα για έναν ιδιαίτερα: αποτελεί μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που έχει το ευρύ κοινό να δει από κοντά συγκεντρωμένες σε ένα χώρο συσκευές που, κάτω από άλλες συνθήκες, είτε θα έπρεπε να σχεδιάσει... τουρνέ σε μεγάλο αριθμό από demo rooms για να θαυμάσει, είτε δεν θα συναντούσε "στημένες" προς παρουσίαση. Οι διοργανωτές έχουν συγκεντρώσει πολλά τέτοια προϊόντα, είτε πρόκειται για νέες τηλεοράσεις 4Κ όλων των τεχνολογιών, είτε για προβολείς υπερυψηλής ευκρίνειας, είτε για ηχεία υψηλών επιδόσεων. Φυσικά παρόντα θα είναι και πολλά... "γήινα" καταναλωτικά προϊόντα τεχνολογίας, όπως τα ακουστικά ή τα smartphones, όμως η συγκεκριμένη έκθεση αναδεικνύει κατά κύριο λόγο ικανότερο εξοπλισμό που δεν βρίσκεται εύκολα στα καταστήματα.

H έκθεση "Ήχος-Εικόνα 2016" φέτος θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10) το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10:00 π.μ. έως τις 09:00 μ.μ. Πληροφορίες για τους εκθέτες που συμμετέχουν σε αυτήν μπορεί να βρει κανείς στην επίσημη σελίδα της έκθεσης. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν (κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει και να εκτυπώσει το εισιτήριο εισόδου του από αυτήν την σελίδα του site) και εννοείται πως... θα σάς δούμε εκεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ