Αγοράζεις Bravia, παίρνεις... bonus!

Εορταστικά - και... θεαματικά - δώρα της Sony με όλες τις τηλεοράσεις της

Η κορυφαία καταναλωτική περίοδος της χρονιάς, αυτή των Χριστουγέννων, πλησιάζει και - αναμενόμενα - όλες οι εταιρείες του χώρου της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας θα επιστρατεύσουν τους δικούς τους τρόπους για να στρέψουν το ενδιαφέρον του κοινού στα δικά τους προϊόντα. Η Sony είναι ομολογουμένως σε θέση, λόγω των δραστηριοτήτων της, να κάνει προσφορές που ο ανταγωνισμός δεν μπορεί εύκολα - και φαίνεται πως φέτος επιλέγει να κάνει ακριβώς αυτό, ξεκινώντας από την περασμένη εβδομάδα κιόλας. Η Sony συνδύασε τα καλύτερα μοντέλα της τηλεοράσεων Bravia τόσο με ενδιαφέροντα συνοδευτικά δώρα, όσο και με μία προσφορά που - πολύ απλά - είναι υπερβολικά, έως..."κινηματογραφικά" καλή για να πάει χαμένη!

Η Sony "τρέχει" αυτή την προωθητική ενέργεια μέχρι τις 31/01/12 και μέσα από αυτήν "προικίζει" όλες τις σειρές των μοντέλων Bravia με συνοδευτικά δώρα. Οι εισαγωγικές της σειρές, δηλαδή οι EX720, EX520 και CX520, παίρνουν ως δώρο το περιφερειακό USB ασύρματης σύνδεσης, έτσι ώστε να αξιοποιούν τις υπηρεσίες Internet TV της ιαπωνικής εταιρείας χωρίς την ανάγκη ακαλαίσθητων (για το χώρο του σαλονιού) καλωδίων. Οι μέσου και ανώτερου επιπέδου σειρές, δηλαδή οι ΝΧ720, ΗΧ720 και ΗΧ820, συνοδεύονται από το ειδικά σχεδιασμένο περιφερειακό κάμερας/μικροφώνου που επιτρέπει τη διενέργεια βιντεοκλήσεων μέσω Skype. Τα κορυφαία, δε, μοντέλα της Sony, αυτά της σειράς HX920, λαμβάνουν ως δώρο τόσο αυτό το περιφερειακό, όσο και δύο ζευγάρια γυαλιών 3D.

Η πιο ενδιαφέρουσα προσφορά, ωστόσο, κατά τη γνώμη μας δεν έχει να κάνει με τα περιφερειακά-δώρο. Οι καταναλωτές που θα αγοράσουν οποιοδήποτε μοντέλο της μέσης, ανώτερης και ανώτατης κατηγορίας Bravia της Sony - των σειρών NX720, HX720, HX820 και HX920 δηλαδή - έχουν την επιλογή να αποκτήσουν... δωρεάν το δικό τους PlayStation3! Πράγματι, οι αγοραστές αυτών των μοντέλων μπορούν να αποκτήσουν το PS3 (με σκληρό δίσκο των 320 GB) και το εξαιρετικό Uncharted 3 (τον επικρατέστερο διεκδικητή της φετινής διάκρισης του Game of the Year για μας) μόνο με... €69 (!). Με άλλα λόγια, πληρώνοντας μόνο την κανονική τιμή του Uncharted 3, το κοινό έχει την επιλογή να αποκτήσει δωρεάν το - κατά γενική ομολογία - περισσότερο χρήσιμο κι ευέλικτο σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης για το σπίτι αυτή τη στιγμή. Αυτό, ναι. Είναι bonus!

Όλα τα παραπάνω γίνονται με μία απλή δήλωση της Bravia που έχει αγοραστεί σε αυτή την ειδική σελίδα της Sony. Εκεί κάθε φίλος ή φίλη μπορεί να βρει λεπτομέρειες για τα δώρα και τις προσφορές για κάθε μοντέλο τηλεόρασης Bravia που θα διαθέτει η Sony για την ελληνική αγορά μέσα στις γιορτές. Ε, τί άλλο να πούμε; Καλή τύχη στον... Άι-Βασίλη που θα κληθεί να βρει καλύτερα δώρα απ' αυτά, ίσως!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ