Αφιέρωμα: Home Cinema 2015

Συμβουλές και προτάσεις για ν' απολαύσει κανείς ταινίες, σειρές, μουσική και games, όλα... κινηματογραφικά!

H ψηφιακή διασκέδαση στο σπίτι - όπως την απολαμβάνουμε σήμερα με ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, μουσική και video games - μέσα στο 2014 πέρασε από τόσες περιπέτειες και αλλαγές, όσες ανατροπές δεν θα μαζέψει κανείς από πέντε ταινίες του Fincher μαζί! Μέσα στους τελευταίους δώδεκα μήνες το τοπίο της αγοράς αυτής άλλαξε σημαντικά - και όχι μόνο με την... ασυζητητί καλή έννοια. Αποχαιρετίσαμε τεχνολογίες που είχαμε αγαπήσει για χρόνια και καλωσορίσαμε νέες, με όλες τις... παιδικές τους ασθένειες. Υποοδεχθήκαμε νέα συστήματα ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, αλλάξαμε σε ευδιάκριτο βαθμό συνήθειες στην ακρόαση και στη θέαση μουσικής και ταινιών, διαπιστώσαμε πως το Internet έχει σημαντικότερο ρόλο από ποτέ σε όλα αυτά. Αλλαγές, αλλαγές παντού!

Η ηλεκτρονική ψυχαγωγία στο σπίτι, πάντως, συνολικά βρίσκεται σε καλύτερη θέση από κάθε άλλη χρονική στιγμή στην πορεία της. Όχι μόνο προσφέρει περισσότερες επιλογές σε περισσότερο κόσμο, αλλά έχει καταφέρει μέσα από τις ζυμώσεις των τελευταίων χρόνων να "φέρει πιο κοντά" από ποτέ τα φιλμ, τις σειρές της τηλεόρασης, τη μουσική και τα games. Το μεγάλο πρόβλημα; Ο διάσημος "μέσος καταναλωτής" - συζητήσιμης υπόστασης ον αλλά λιγότερο ή περισσότερο... παρών στις συνήθειες όλων μας τελικά - δεν γνωρίζει πώς ακριβώς μπορεί να συνδυάσει τα απαραίτητα προϊόντα ώστε να έχει όλα τα παραπάνω στην πλέον συναρπαστική μορφή τους, στο σαλόνι του.

Εδώ ξεκινά ο δικός μας ρόλος. Στον μεγάλο εορταστικό οδηγό αγοράς που ετοιμάσαμε σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος, έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για να επιλέξει τα προϊόντα που θα συνθέσουν αυτό το σύστημα οικιακού κινηματογράφου με τέτοιο τρόπο, ώστε να απολαύσει ταινίες, σειρές, μουσική και games στο... maximum! Τηλεοράσεις, συστήματα home cinema "όλα σε ένα", ηχεία, ενισχυτές, προβολείς, συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης... όλα εδώ, όπως τα επιλέξαμε προσεκτικά για διαφορετικών οικονομικών δυνατοτήτων καταναλωτές. Διαβάζεις, αποφασίζεις τί θέλεις, βλέπεις τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις, διαλέγεις, αγοράζεις. Και μετά... διασκεδάζεις. Απλό. Press play!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ