Xperia Z4 Tablet, στην Ελλάδα από την CosmOTE

Η ποιοτική πρόταση της Sony για Internet σε ταχύτητες 4G+, διαθέσιμη άμεσα

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να αξιοποιεί τις ταχύτητες 4G/4G+ των σύγχρονων δικτύων κινητής τηλεφωνίας με smartphones, όμως είναι πολλά τα σενάρια χρήσης στα οποία ένα tablet είναι προτιμότερο - και η CosmOTE, που έχει αναπτύξει θεαματικά το δίκτυό της την τελευταία διετία, φαίνεται να έχει την ίδια γνώμη καθώς φέρνει στην ελληνική αγορά κατ' αποκλειστικότητα ένα tablet που όντως μπορεί να αξιοποιήσει τις ταχύτητες αυτές. Δεν είναι άλλο από το νεότερο προϊόν της κατηγορίας από τη Sony, το Z4 της σειράς Xperia Tablet, που προσφέρει τόσο την ταχύτατη αυτή διασύνδεση με το Internet, όσο και μία σειρά από άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Το Z4 Tablet εμφανίζεται πάνοπλο, με επεξεργαστή Snapdragon οκτώ πυρήνων, μνήμη λειτουργίας στα 3GB, οθόνη αφής διαγωνίου 10.1 ιντσών υψηλής ανάλυσης (2560x1600 pixels), αποθηκευτικό χώρο 32 GB (θεωρητικό αλλά επεκτάσιμο μέσω καρτών μνήμης microSD) και ευμεγέθη μπαταρία για μεγάλη αυτονομία. Οι δύο του κάμερες είναι ικανότατες, η έκδοση Android στην οποία στηρίζεται από τις πιο πρόσφατες (5.1), ενώ άξιο προσοχής είναι και το σύστημα απόδοσης ήχου, το οποίο αναλαμβάνει να αναπαράγει και υλικό υψηλής πιστότητας (hi-res audio). Όπως προαναφέραμε, το κύκλωμα ασύρματης διασύνδεσης που ενσωματώνει μπορεί να αξιοποιήσει δίκτυα τεχνολογίας 4G+, όπως αυτό της CosmOTE, για πρόσβαση στο Internet με ταχύτητες έως και 300 Mbps όπου υπάρχει η σχετική κάλυψη.

Το Xperia Z4 Tablet είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά και να το δοκιμάσουμε στη Βαρκελώνη το Μάρτιο, στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2015 - και μπορούμε, αν μη τί άλλο, να πιστοποιήσουμε πως πρόκειται για ένα premium επιπέδου παράδειγμα του είδους, καλαίσθητα σχεδιασμένο και ποιοτικά κατασκευασμένο, το οποίο αξίζει χωρίς συζήτηση το όχι ευκαταφρόνητο ποσό που ζητά (€699). Μπορεί να αποκτηθεί, πάντως, με σημαντικά λιγότερα χρήματα αν συνδυαστεί με κάποιο από τα προγράμματα Internet on the Go AnyWay της CosmOTE, το οποίο... έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί κάποιος αν σκοπεύει να αξιοποιήσει το Xperia Z4 Tablet εκτός σπιτιού (χωρίς να σπαταλήσει με ρυθμό... θεαματικά γρήγορο τα δωρεάν ΜΒ που πιθανότατα έχει στο πρόγραμμα σύνδεσης του κινητού του).

Με τον συνδυασμό του ταιριαστά σχεδιασμένου πληκτρολογίου που προσφέρει η Sony, δε, και των εφαρμογών Microsoft Office για Android, έχει κάθε δικαίωμα να επικαλείται και τον χαρακτήρα του επαγγελματικού εργαλείου ανάμεσα στα άλλα. Κι ας ξέρουμε όλοι πόσο περισσότερο... διασκεδαστικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί, καλοκαίρι γαρ!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ