Το πρόγραμμα "Ψηφιακή Μέριμνα" ξεκινά στον Κωτσόβολο

Η μεγαλύτερη ποικιλία σε PC, tablet και laptop, διαθέσιμα για άμεση παραγγελία

Στον 21ο αιώνα η πρόσβαση στη γνώση περνά μέσα από την πρόσβαση στην τεχνολογία - και στην δεύτερη μπορεί σαφώς να βοηθήσει το πρόγραμμα "Ψηφιακή Μέριμνα" που υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας. Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος συμμετέχει σε αυτή την πρωτοβουλία προσφέροντας την μεγαλύτερη ποικιλία συσκευών και άμεση διαθεσιμότητα σε χιλιάδες προϊόντα.

Το πρόγραμμα παρέχει κουπόνι αξίας €200 για την αγορά laptop, PC ή tablet από δικαιούχους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Αφορά παιδιά και νέους ηλικίας 4-24 ετών, καλύπτοντας έτσι όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες από το νηπιαγωγείο μέχρι και το πανεπιστήμιο. Βασικό κριτήριο συμμετοχής είναι ο δείκτης του "ισοδύναμου οικογενειακού εισοδήματος", o οποίος δεν πρέπει να ξεπερνά τα €6000 και προκύπτει από το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, τον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια και το αν μια οικογένεια είναι μονογονεϊκή ή όχι. Σε οικογένεια με δύο γονείς και δύο παιδιά, για παράδειγμα, το ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα €6000 αντιστοιχεί σε μεικτό οικογενειακό εισόδημα €12000. Για οικογένεια με δύο γονείς κι ένα παιδί αντιστοιχεί σε μεικτό οικογενειακό εισόδημα €10500, ενώ για οικογένεια με έναν γονιό και ένα παιδί, σε μεικτό οικογενειακό εισόδημα €9000.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα "Ψηφιακή Μέριμνα" γίνεται μέσα από το σύστημα που έχει δημιουργήσει η Κοινωνία της Πληροφορίας με τους κωδικούς του Taxisnet, ώστε να επιβεβαιωθεί αν ο ενδιαφερόμενος είναι δικαιούχος. Εφόσον πληρούνται οι όροι συμμετοχής, τότε η επιδότηση εκδίδεται με τη μορφή μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού που λειτουργεί ως κουπόνι αγοράς ή επιδότησης. Από την στιγμή που o ενδιαφερόμενος επιβεβαιώσει ότι είναι δικαιούχος και λάβει το κουπόνι του προγράμματος από το σύστημα, μπορεί να μεταβεί σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Κωτσόβολος, να καλέσει στο 210 2899999 ή να επισκεφθεί το ηλεκτρονικό του κατάστημα (www.kotsovolos.gr) και να παραγγείλει την συσκευή της επιλογής του.

Αν ο δικαιούχος επιλέξει συσκευή μεγαλύτερης αξίας από το κουπόνι του προγράμματος "Ψηφιακή Μέριμνα", το ποσό των €200 ευρώ αφαιρείται από το τελικό κόστος. Στην περίπτωση αυτή ο Κωτσόβολος προσφέρει βεβαίως και ευέλικτους τρόπους πληρωμής, ενώ ο δικαιούχος μπορεί πάντοτε να αξιοποιήσει και τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης Total Support ή K Plus. Τα κουπόνια εξαργυρώνονται από τις 12 Απριλίου και η όλη ενέργεια θα διαρκέσει έως και τις 30 Ιουλίου για την αγορά PC, tablet ή laptop από τους δικαιούχους. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους, με όποιον από τους διαθέσιμους τρόπους επιλέξουν, οι δικαιούχοι θα είναι σε θέση να παραλάβουν άμεσα τη συσκευή τους είτε από κατάστημα της αλυσίδας Κωτσόβολος, είτε στον χώρο τους εντός 24 ωρών εφόσον έχουν επιλέξει παράδοση στο σπίτι.

Διαθέτοντας εκατοντάδες μοντέλα tablet και laptop, η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος γνωρίζει ποιά καλύπτουν τις ανάγκες των μαθητών ή φοιτητών χωρίς μεγάλο κόστος. Ως εισαγωγικό tablet, για παράδειγμα, προτείνει το Lenovo Tab M10, το οποίο προσφέρεται ακριβώς στο χρηματικό ποσό της επιδότησης του προγράμματος "Ψηφιακή Μέριμνα" (€200) και προσφέρει όλα όσα θα χρειαστεί κανείς για εκπαίδευση ή διασκέδαση: ταχύτατο επεξεργαστή 8 πυρήνων, 3 GB μνήμης λειτουργίας, 32 GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία των 7000 mAh για ολοήμερη λειτουργία αλλά και μεγάλη οθόνη 10.1 ιντσών ανάλυσης FullHD για ποιοτική, λεπτομερή απεικόνιση.

Στο ίδιο κόστος, δε, οι καταναλωτές έχουν και δεύτερη επιλογή, το Lenovo Tab M10 HD το οποίο έχει μεν οθόνη της ίδιας διαγωνίου και μικρότερης ανάλυσης, αλλά εξίσου μεγάλη μπαταρία κι εξίσου ισχυρό επεξεργαστή, με περισσότερη μνήμη λειτουργίας (4 GB) και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο (64 GB). Στο κόστος του μοντέλου αυτού περιλαμβάνεται ειδική γι' αυτό θήκη προστασίας και στήριξης.

Για τους μαθητές και φοιτητές που προτιμούν τα laptop από τα tablet, ωστόσο, ο Κωτσόβολος προτείνει δύο μοντέλα που επίσης μπορούν ν' αποκτηθούν ευκολότερα στο πλαίσιο του προγράμματος "Ψηφιακή Μέριμνα". To Ηewlett-Packard 14S, με ειδική έκπτωση και την σχετική επιδότηση, μπορεί να αποκτηθεί από €390 με μόνο €159, προσφέροντας οθόνη 14 ιντσών FullHD, 4 GB μνήμης λειτουργίας, γρήγορο αποθηκευτικό χώρο 128 GB τεχνολογίας SSD, άφθονες θύρες επέκτασης και εξόδους εικόνας/ήχου, καθώς και ειδικό λογισμικό ψηφιακής προστασίας.

Το Lenovo Ideapad 3, από την άλλη πλευρά, προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ειδική έκπτωση: από €740 μπορεί να αποκτηθεί με την επιδότηση του ίδιου προγράμματος με μόλις €359, καλύπτοντας όμως σημαντικά υψηλότερες απαιτήσεις. Ενσωματώνει 8 GB μνήμης λειτουργίας, τον διπλάσιο και κατά πολύ ταχύτερο αποθηκευτικό χώρο (256 GB M.2 SSD), τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή και στερεοφωνικά ηχεία Dolby Audio που αποδίδουν ποιοτικό ήχο, όπως και ειδικό λογισμικό ψηφιακής προστασίας.

Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος έχει πάντοτε ως στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν μία καλύτερη ζωή με την τεχνολογία - γι' αυτό φροντίζει να προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών και άμεση διαθεσιμότητα σε PC, tablet ή laptop ούτως ή άλλως. Για το πρόγραμμα "Ψηφιακή Μέριμνα" συγκεκριμένα, όμως, που ενδιαφέρει χιλιάδες μαθητές και φοιτητές, ο Κωτσόβολος έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να διασφαλίσει πως οι δικαιούχοι, μετά την εξαργύρωση του κουπονιού και την παραγγελία τους, θα λάβουν άμεσα την συσκευή που επέλεξαν.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα αυτό και για όλα για τα PC, τα tablet και τα laptop που προσφέρει η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος στο πλαίσιό του, μπορεί να βρει κανείς στην ειδική σελίδα του e-shop του. Και... καλές αγορές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ