Τηλεργασία με νέα εργαλεία της Logitech

Οι Ελβετοί φέρνουν στην αγορά περιφερειακά για Η/Υ ειδικά σχεδιασμένα για δουλειά από το σπίτι

Δεν χωρά καμία αμφιβολία στο γεγονός ότι η πανδημία του COVID-19 άλλαξε τα δεδομένα στον τρόπο και τόπο εργασίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων. Όλα δείχνουν, δε, πως πολλές από τις αλλαγές που επέβαλλαν αυτές οι συνθήκες θα συνεχίσουν να ισχύουν και αφότου ο κορωνοϊός πάψει να αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα. Η Logitech έχει σε κάθε περίπτωση ήδη αναγνωρίσει το κοινό εκείνο των εργαζομένων που είτε καλείται πλέον να δουλεύει "υβριδικά" (τόσο στον εταιρικό όσο και στον οικιακό χώρο) είτε επιλέγει να δουλεύει αποκλειστικά στο σπίτι μέσω Internet - διαθέτει, λοιπόν, μια σειρά προϊόντων σχεδιασμένη κυρίως γι' αυτούς. Τα νεότερα τέτοια: οι webcams της σειράς Brio 500 και τα ασύρματα ακουστικά Zone Vibe, για ποιοτικές βιντεοκλήσεις και βιντεοσυσκέψεις χωρίς αντίστοιχα υψηλό κόστος.

Οι Brio 500 δημιουργήθηκαν για όσους θέλουν ποιότητα ήχου και εικόνας εταιρικού επιπέδου, δυνατότητες εξατομίκευσης και εμπειρία βιντεοκλήσεων καλύτερη από την τυπική, επιλύοντας παράλληλα τις συνηθέστερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σε μία τηλεδιάσκεψη. Προσφέρουν την νέα λειτουργία Show Mode που διευκολύνει την κοινή χρήση σκίτσων ή υλικών αντικειμένων στο γραφείο: ειδικά μελετημένο σύστημα στήριξης κι ενσωματωμένος αισθητήρας επιτρέπουν στους χρήστες να κλίνουν την κάμερα προς τα κάτω για να εστιάσουν σε κάτι και η Brio αναστρέφει αυτόματα την εικόνα για να μεταδοθεί με τον σωστό προσανατολισμό.

Η τεχνολογία RightSight - ενεργοποιείται μέσω του λογισμικού Logi Tune - εστιάζει αυτόματα το κάδρο της εικόνας στον χρήστη, ακόμα και όταν αυτός μετακινείται, ενώ λειτουργίες όπως η RightLight 4 κάνουν χρωματικές διορθώσεις αυτόματα ανάλογα με το πόσο χαμηλός είναι ο περιβάλλων φωτισμός. Ο κομψός σχεδιασμός και τα όμορφα χρώματα των Brio 500 - γραφίτης, υπόλευκο και ροζ - προσφέρουν ελευθερία επιλογής ώστε να προσαρμόζονται στο συνολικό στυλ του σταθμού εργασίας όπου θα λειτουργούν και βέβαια στην προσωπικότητα και το γούστο του χρήστη τους.

Η νέα σειρά ασύρματων ακουστικών Zone Vibe φιλοδοξεί να είναι η πρώτη που συνδυάζει επιδόσεις επαγγελματικού επιπέδου με το στυλ, παραμένοντας οικονομικά προσιτή. Διατίθεται και αυτή σε χρώμα γραφίτη, υπόλευκου και ροζ, έχει δε σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται άνετα για ολοήμερη συνεργασία με συναδέλφους αλλά και επικοινωνία με την οικογένεια. Τα ακουστικά αυτά ζυγίζουν μόλις 185 γραμμάρια και έρχονται σε επαφή με το κεφάλι του χρήστη με την βοήθεια μαλακού πλεκτού υφάσματος και αφρού μνήμης, που προσαρμόζει το σχήμα τους αντίστοιχα.

Η σειρά των νέων Webcam Brio 500 και τα νέα ασύρματα ακουστικά Zone Vibe 100 και Zone Vibe 125 θα είναι διαθέσιμα έως το τέλος Σεπτεμβρίου τόσο στο λιανεμπόριο όσο και στο website της ίδιας της Logitech. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για τις Brio 500 έχει οριστεί στα €145, ενώ αυτή για τα Zone Vibe 100 και Zone Vibe 125 στα €125 και €145 αντίστοιχα. Και... καλές τηλεσυνδιασκέψεις!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ