Θεματική κλήρωση: Innovator M1079 tablet

To υβριδικό PC με τον υψηλότερο δείκτη αξίας/κόστους αυτή τη στιγμή, για έναν τυχερό ή τυχερή

Στο Αθηνόραμα Digital φιλοξενούμε εδώ και μερικές ημέρες τον εκτενή οδηγό αγοράς μας για tablets σε συνεργασία με το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας, το E-Shop.gr - και εκεί έχουμε συμπεριλάβει το Innovator M1079, το νέο tablet της εταιρείας που βασίζεται στα Windows 10 και προσφέρει χειρισμό τόσο μέσω της οθόνης αφής του, όσο και μέσω του συνοδευτικού του, πλήρους (και με ελληνικούς χαρακτήρες) πληκτρολογίου. Το tablet αυτό το έχουμε ήδη λάβει προς αξιολόγηση και η αναλυτική μας παρουσίαση θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες... ένας ωστόσο τυχερός φίλος ή φίλη θα το αποκτήσει χάρις στην κλήρωση που διοργανώνουμε γι' αυτό, προσφορά του E-Shop.gr!

Το Innovator M1079 είναι στην ουσία ένα πλήρες PC σε προφίλ tablet: στηρίζεται στον τετραπύρηνο επεξεργαστή Atom Cherry Trail Ζ8300 της Intel (σαφώς περισσότερο αποτελεσματικός από τους... γνωστούς Atom του παρελθόντος), αξιοποιεί μνήμη λειτουργίας των 2 GB και αποθηκευτικό χώρο των 64 GB, ενσωματώνει οθόνη διαγωνίου 10.1 ιντσών και ανάλυσης 1920x1200 pixel, φέρει τρεις θύρες USB (δύο πλήρεις/μία mini) και έξοδο mini HDMI, προσφέρει δε και γρήγορη ασύρματη δικτύωση μέσω Wi-Fi N. Το M1079 συνοδεύεται και από το συμπαγές αλλά ελαφρύ, πλήρες πληκτρολόγιο που άλλα tablets βασισμένα στα Windows 10 χρεώνουν ξεχωριστά ως περιφερειακό. Και ενώ άλλοτε αυτού του είδους το υβριδικό PC θα κόστιζε σημαντικά περισσότερα χρήματα, το E-Shop.gr είναι σε θέση να το προσφέρει αντί μόλις 229 ευρώ, ποσό που μπορεί να διαθέσει σαφώς ευρύτερο κοινό από αυτό στο οποίο απευθύνονται συνήθως οι κατασκευαστές τέτοιων συσκευών.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος στην κλήρωσή μας αυτή είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail, μπορούν να μεταβούν στην περιοχή του ειδικού μας αφιερώματος στα tablets και να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του σχετικού άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

H συγκεκριμένη κλήρωση του Αθηνόραμα Digital θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 22/5. Oι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 23/5. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ