PLG Disrupt: συνέδριο για Product-Led Growth τον Οκτώβριο

Πλούσιο πρόγραμμα, σημαντικοί ομιλητές και διαδραστικές επιλογές για τους συμμετέχοντες

Το ​Product-Led Growth Hub - το 1ο Academy παγκοσμίως με αντικείμενο την τεχνοτροπία του Product-Led Growth - διοργανώνει το PLG Disrupt. Πρόκειται για ένα συνέδριο τεχνολογίας που θα πραγματοποιηθεί Δικτυακά στις ​15-16 Οκτωβρίου 2020 ​και φιλοδοξεί να προσφέρει μια εμπειρία ποιοτικά και ουσιαστικά αντίστοιχη των μεγάλων "παραδοσιακών" εκδηλώσεων του χώρου, αλλά μέσω Internet με ό,τι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και τις πρόσθετες δυνατότητες που τούς προσφέρονται μέσα από τις δυνατότητες του μέσου.

Κύριος στόχος του συνεδρίου είναι να καθιερωθεί ως παγκόσμιος θεσμός όσον αφορά στις βέλτιστες πρακτικές του Product-Led Growth και του Customer Experience. Το​ ​Product-Led Growth είναι το μοντέλο εκείνο λειτουργίας εταιρειών Δικτυακού αντικειμένου που ορίζει το ​ίδιο το προϊόν ως τον κύριο μοχλό ανάπτυξης τόσο της εκάστοτε επιχείρησης ολιστικά όσο και του κάθε τμήματος της που εμπλέκεται έμεσα ή άμεσα με την ολοκλήρωση και προώθηση του προϊόντος στην αγορά.

Το συνέδριο θα διαρκέσει 24 ώρες συνολικά, με ομιλίες και παράλληλες παρουσιάσεις από στελέχη παγκοσμίου κύρους που εργάζονται σε καίριες θέσεις ηγετικών εταιρειών στον χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας, όπως τα ακόλουθα:

Felix Eichler, Founder & MD, ​Userlane

Jonathan Corbin, VP of Customer & Global Strategy, ​Hubspot

Greg Sylvester II, VP Global Customer Success, ​Zendesk

David Apple, Head of Customer Success, ​Notion

Teresa Anania, VP Global Customer Success, ​Zendesk

Nancy Wang, Head of Data Protection, ​Amazon

Francisco M. T. Bram, Head Global Product Marketing, ​Uber

Allison Skidmore, VP Customer Success, ​SAP

Lisa Singer, VP Principal Analyst, ​Forrester

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα εξετάσει στρατηγικές, βέλτιστες πρακτικές και εφαρμοσμένα παραδείγματα όπου η ανάπτυξη του εκάστοτε οργανισμού προέρχεται από την "δύναμη" του ίδιου του προϊόντος που προσφέρει. Παράλληλα προσφέρεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έχουν διαδραστική επικοινωνία με thought leaders παγκοσμίου επιπέδου καθώς και να παρακολουθήσουν τις συνεδρίες on-demand αργότερα.

Η συμβολική τιμή συμμετοχής του προγράμματος ξεκινά από τα €45. Περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενους μπορεί να βρει στο επίσημο website του συνεδρίου.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ