PLG Disrupt Career Summit τον Δεκέμβριο

Επανέρχεται δριμύτερο το επιτυχημένο online συνέδριο τεχνολογίας και career development

Το Product-Led Growth Hub παρουσιάζει για 2η συνεχόμενη χρονιά, στις 1-2 Δεκεμβρίου, το PLG Disrupt Summit. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα online συνέδρια και career forums με αντικείμενο τα θέματα Product Management, Marketing, Customer Experience (CX) και Product-Led Growth σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η διοργάνωση ανακοίνωσε ήδη τις πρώτες συνεργασίες με εταιρείες όπως οι Dialectica, Deepsea Technologies, Epignosis eLearning Technologies, Globawebindex και Peoplecert που συμμετέχουν σαν Career Partners και θα επιλέξουν τα επόμενα στελέχη τους μέσα από το κοινό του συνεδρίου.

Το PLG Disrupt Summit θα καλύψει μέσω 40 ομιλιών όλες τις σημαντικές εξελίξεις σε τομείς που ποικίλλουν από τις Digital Transformation, Product Leadership, Customer Experience, Startup Scene και Product-Led Growth μέχρι τις Women In Product, The Remote Working Era και Career In Tech. Διαθέσιμα βεβαίως θα είναι και σχετικά workshops, στόχος των οποίων είναι το career development και το upskilling όποιες κι αν είναι οι ανάγκες των συνέδρων που θα τα παρακολουθήσουν.

Οι σύνεδροι του PLG Disrupt Summit είναι τόσο απόφοιτοι σχολών σχετικών με την ψηφιακή και τεχνολογική αγορά, όσο και επαγγελματίες που προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς χώρους της: από αυτόν των product και product design, engineering και marketing, μέχρι αυτόν των customer support, customer success, sales και άλλων.

Ένας από τους βασικούς στόχους του συνεδρίου φέτος είναι να συνδέσει τις συνεργαζόμενες εταιρείες με τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έχουν τη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις one-to-one με recruiters καθ' όλη τη διάρκειά του. Για πρώτη φορά, άλλωστε, σε Career Forum θα χρησιμοποιηθούν και κορυφαία εργαλεία αξιολόγησης, έτσι ώστε να "χαρτογραφηθούν" οι δεξιότητες των συνέδρων και αυτοί να "συνδεθούν" με αντίστοιχες διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Κάθε ενδιαφερόμενος και ενδιαφερόμενη μπορεί να "κλείσει θέση" στο συνέδριο PLG Disrupt Career Summit από αυτήν την σελίδα, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου, τους ομιλητές κλπ. βρίσκονται εδώ. Θα σας δούμε (Δικτυακά) εκεί!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ