Νέα Sound BlasterX H7: για gamers με απαιτήσεις

Ανανεωμένη Tournament Edition του επιτυχημένου σετ ακουστικών και μικροφώνου, με καινοτομική διττή λειτουργία

H Creative έχει βεβαίως ήδη ευρεία γκάμα περιφερειακών σετ ακουστικών/μικροφώνου με τα οποία απευθύνεται σε gamers συγκεκριμένα, όμως... δεν βλάπτει προφανώς να την ανανεώνει από καιρό σε καιρό - και αυτό ακριβώς έχει κάνει εδώ και λίγες ημέρες με ένα από τα πλέον επιτυχημένα της τέτοια προϊόντα, τα Sound BlasterX H7. Η εταιρεία διαθέτει στην ελληνική αγορά την ανανεωμένη τους έκδοση, την Tournament Edition, η οποία διατηρεί τον ανθεκτικό αλλά άνετο σχεδιασμό που διέκρινε το αρχικό σετ, καθώς και την προσεκτικά ρυθμισμένη απόδοση του ήχου, προσθέτοντας όμως στο design του νέες λεπτομέρειες που προσδίδουν περισσότερο μοντέρνο, επιθετικό χαρακτήρα στο στυλ του συνολικά.

Η Tournament Edition των Sound BlasterX H7 διαθέτει στα ακουστικά της αναβαθμισμένα ηχεία διαμέτρου 50 mm, πλήρους εύρους, τα οποία προσφέρουν υψηλότερη πιστότητα αναπαραγωγής και σαφέστερη απόδοση του ήχου ακόμη και σε μεγάλη ένταση. Το αποσπώμενο μικρόφωνο έχει ανασχεδιαστεί έτσι ώστε να ενισχύει την φωνή του χρήστη και να απομονώνει τον θόρυβο του γύρω χώρου, ειδικά σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Σημαντικότερο και περισσότερο ενδιαφέρον από καινοτομικής πλευράς, ωστόσο, είναι σαφώς το στοιχείο που εντοπίζεται στην διττή "ηχητική υπογραφή" του νέου Η7 Tournament Edition: σε λειτουργία ενσύρματης σύνδεσης (μέσω USB δηλαδή) οι χρήστες μπορούν να ορίσουν το προδιαμορφωμένο προφίλ X-Plus, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε δημοφιλή ανταγωνιστικά PC games όπως τα Overwatch, Counter-Strike: Global Offensive και DΟΤΑ 2.

Οι σχετικές ρυθμίσεις μπορούν να αποθηκευτούν στο ίδιο το σετ ακουστικών/μικροφώνου, όχι στο εκάστοτε PC δηλαδή, ώστε να αξιοποιούνται τόσο στο σπίτι όσο π.χ. και σε οποιοδήποτε τουρνουά χωρίς την ανάγκη χρήσης άλλου λογισμικού. Σε αναλογική λειτουργία, από την άλλη πλευρά, η εναλλακτική "ηχητική υπογραφή" του Η7 Tournament Edition - διαφορετικής διαμόρφωσης - αποδίδει φυσικό ήχο με τρόπο ισορροπημένο ανάμεσα στις υψηλές, μεσαίες και χαμηλές συχνότητες από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται αυτός. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition ανέρχεται στα €159.99, λογική για αυτού του επιπέδου, εξειδικεμένο περιφερειακό. Όσο για τις σχετικές αναλυτικές εντυπώσεις... επιφυλασσόμαστε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ