Νέα κλήρωση: Devolo dLAN 1200+ Starter Kit

Top set σετ ολοκληρωμένης οικιακής δικτύωσης, για έναν τυχερό ή τυχερή

Με την έλευση των γρήγορων συνδέσεων Internet - των ADSL δηλαδή, πόσο μάλλον των VDSL - η υπόσχεση της γρήγορης Δικτυακής πρόσβασης για όλα τα μέλη της οικογένειας σε ένα σπίτι ήλθε μεν πιο κοντά στην πραγματικότητα, αλλά... ας είμαστε ρεαλιστές. Τα περισσότερα μέλη της όποιας τέτοιας οικογένειας θα προτιμήσουν την πρόσβαση στο Internet από φορητές συσκευές, μέσω Wi-Fi, χωρίς όμως τα περισσότερα ελληνικά σπίτια να έχουν ποτέ σχεδιαστεί έτσι ώστε να λαμβάνουν στα υπ' όψιν αυτόν τον παράγοντα. Συν τοις άλλοις είναι πολλές πια και οι συσκευές που σχεδόν απαιτούν ενσύρματη σύνδεση για να αποδώσουν όπως πρέπει, αντί για ασύρματη. Καμία απορία, λοιπόν, που παραμένει σημαντικό το ποσοστό των καταναλωτών το οποίο δεν είναι ικανοποιημένο από την πρόσβαση που προσφέρει σε κάθε γωνιά μιας οικίας ο ένας, κεντρικός router/modem. Όπου κι αν τοποθετηθεί αυτός. Πρόβλημα.

Ευτυχώς... λύσεις υπάρχουν και, με τα χρόνια, αποδεικνύονται όλο και περισσότερο αξιόπιστες - αυτές μάλιστα που "μεταφέρουν" την εκάστοτε Δικτυακή σύνδεση οπουδήποτε μέσα στο σπίτι αξιοποιώντας το υπάρχον ηλεκτροδοτικό δίκτυό του (homeplug/powerline) είναι αυτές που έχουν σημειώσει τα μεγαλύτερα εξελικτικά άλματα. Η έμπειρη Devolo είναι μία από τις εταιρείες που έφερε προτάσεις αυτού του είδους στην αγορά από νωρίς, μάλλον φυσιολογικές λοιπόν οι θετικότατες εντυπώσεις που αποκομίσαμε από την καλύτερη λύση που προτείνει αυτόν τον καιρό, το dLAN 1200+ Starter Kit. Αυτό αναλαμβάνει όχι μόνο να προσφέρει σε δύο συσκευές που βρίσκονται σε άλλο χώρο ταχύτατη ενσύρματη σύνδεση επιπέδου υψηλότερου του Fast Ethernet, αλλά και σε ασύρματες συσκευές πρόσβαση σε ταχύτητες Wi-Fi AC.

Αυτό το σετ οικιακής δικτύωσης προσφέρει η Devolo σε έναν τυχερό νικητή ή νικήτρια μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital για να λάβουν μέρος σε αυτήν είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail μπορούν να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι δεν λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο, αλλά μόνο μέσω Facebook ή αποστολή των παραπάνω στοιχείων.

Η κλήρωση της Devolo για το dLAN 1200+ Starter Kit θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 23/10. O νικητής/νικήτρια θα ανακοινωθεί στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 24/10. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ