Media Markt: προϊόντα Dell, άτοκα έως 30/4

Προωθητική ενέργεια της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, ποικιλία επιλογών σε PC και αξεσουάρ

Τα μεγάλα πολυκαταστήματα έχουν, με ειδικά σχεδιασμένες ενέργειες, τη δυνατότητα να προσφέρουν στο ευρύ κοινό συχνά ενδιαφέρουσες και συμφέρουσες επιλογές - και αυτό ακριβώς κάνει αυτόν τον καιρό η αλυσίδα καταστημάτων Media Markt στην ελληνική αγορά με τα καταναλωτικά προϊόντα της Dell. Εδώ και μερικές ημέρες οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για προσωπικούς υπολογιστές, περιφερειακά και αξεσουάρ της γνωστής κατασκευάστριας, μπορεί να βρει στα Media Markt όλης της Ελλάδας μεγάλη γκάμα προτάσεων - και να αποκτήσει οποιοδήποτε από αυτά τα προϊόντα της επιλογής του με 24 δόσεις, χωρίς να πληρώσει τόκο για καμία από αυτές.

Η προσφορά καλύπτει πρακτικά όλους τους καταναλωτικούς φορητούς υπολογιστές της Dell: τις σειρές Inspiron 3000, 5000 και 7000, τη σειρά XPS - με το καινούργιο, υπέροχα σχεδιασμένο και συμπαγές XPS 13 - καθώς και το ίσως κορυφαίο laptop για αφοσιωμένους PC gamers, το Alienware 17. Για τους gamers που προτιμούν ένα ικανό (αλλά κομψό και μικρό σε διαστάσεις) PC για χρήση στη μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού, προσφέρεται και η δεύτερη, ανανεωμένη έκδοση του περίφημου Alienware X51.

Στην προσφορά της Media Markt περιλαμβάνονται, επίσης, προσωπικοί υπολογιστές γραφείου της Dell - από τα απλά και προσιτά μοντέλα Inspiron, μέχρι τα ικανότερα XPS τύπου "όλα σε ένα" με πλήρη εξοπλισμό και οθόνες αφής. Παρόντα είναι, άλλωστε, και νέα μοντέλα οθονών Dell στις 23 και 24 ίντσες (κάποια με πολύ λεπτό πλαίσιο και ποιοτικό οπίσθιο φωτισμό), καθώς και αξεσουάρ που περιλαμβάνουν mouse, τσάντες μεταφοράς laptop και άλλα.

H προωθητική ενέργεια της Media Markt και της Dell για τις 24 άτοκες δόσεις αφορά σε αγορές με πιστωτική κάρτα προϊόντων αξίας €199 και άνω - κανένα ουσιαστικό πρόβλημα με όλα τα προϊόντα που προαναφέραμε δηλαδή - και θα είναι σε ισχύ μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Απριλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες για όλα τα μοντέλα και τις τιμές τους μπορεί να βρει κανείς στην ειδική συγκεντρωτική σελίδα του Web site της Media Markt. Click, click, click!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ