Logitech Signature M650 για αριστερόχειρες και μη

Το νέο ασύρματο mouse της εταιρείας σχεδιασμένο για άνετη χρήση απ' όλους, καλοσχεδιασμένο όπως πάντοτε

Είναι γνωστό πως στην κατηγορία των σύγχρονων, εργονομικών mouse - που έχουν σχεδιαστεί ώστε να "ακολουθούν" το σχήμα του χεριού για περισσότερο άνετη χρήση - γίνονται εδώ και πολλά χρόνια... διακρίσεις, υπό την έννοια πως η συντριπτική πλειοψηφία των μοντέλων που κυκλοφορούν είναι σχεδιασμένα για δεξιόχειρες. Η Logitech, ωστόσο, με την πολύχρονη εμπειρία που έχει στον συγκεκριμένο τομέα, γνωρίζει πως μπορεί να διαθέσει και κορυφαία μοντέλα που δεν αποκλείουν την χρήση από αριστερόχειρες, αρκεί να έχουν σχεδιαστεί εξ αρχής έτσι.

Απόδειξη: το νέο Signature M650, ένα mouse που μόλις έκαναν διαθέσιμο οι Ελβετοί σε δύο διαφορετικά μεγέθη και επιλογή για αριστερόχειρες, προσφέροντας σε πολύ περισσότερους ανθρώπους την εμπειρία χρήσης ενός εξελιγμένου μοντέλου που τούς ταιριάζει απόλυτα. Το M650 προσφέρεται όχι μόνο σε μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, για άνετη χρήση ανάλογα με το μέγεθος του χεριού που το κρατά, αλλά και σε εκδοχή για τους περισσότερους από μας (με τα βοηθητικά πλήκτρα λειτουργιών στην αριστερή πλευρά ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμα με τον αντίχειρα) και τους αριστερόχειρες (με τα ίδια βοηθητικά πλήκτρα να βρίσκονται από την δεξιά πλευρά για τον ίδιο λόγο).

Ως σύγχρονο μοντέλο mouse της Logitech το Signature M650 περιλαμβάνει μία σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως την ροδέλα κύλισης SmartWheel (που διευκολύνει την ταχύτητα και ακρίβεια στην ανάγνωση ή πλοήγηση εγγράφων και σελίδων του Web) και την τεχνολογία SilentTouch (η οποία μειώνει εντυπωσιακά τον θόρυβο των click για τις περιπτώσεις εκείνες όπου η... ησυχία εκτιμάται π.χ. στην διάρκεια τηλεσυσκέψεων). Το λογισμικό Logitech Options Plus επιτρέπει την ρύθμιση των λειτουργιών του M650 με λεπτομέρεια, ώστε να προσαρμόσει κανείς το τί κάνει και πώς στα προγράμματα που χρησιμοποιεί καθημερινά.

Το Signature M650 λειτουργεί ασύρματα τόσο με την βοήθεια του συνοδευτικού του δέκτη USB όσο και χωρίς αυτόν, απευθείας μέσω Bluetooth, σε λειτουργικά συστήματα Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS και Android. Υπόσχεται αυτονομία έως και 2 ετών (!) με μία απλή μπαταρία ΑΑ, διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα - γραφίτη, υπόλευκο και ροζ - και πωλείται προς €46.99.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ