Logitech: νέες webcam, ικανές αλλά προσιτές

Η σειρά Brio 300 ό,τι πρέπει για βιντεοκλήσεις στο γραφείο ή στο σπίτι ποιοτικά αλλά χωρίς μεγάλο κόστος

Κοινό μυστικό πλέον το γεγονός ότι η "επιστροφή στα γραφεία" για τους εργαζόμενους του κόσμου της τεχνολογίας δεν πρόκειται να συμβεί ολοκληρωτικά, οπότε οι τηλεδιασκέψεις με συνεργάτες και πελάτες θα συνεχίσουν να είναι κομμάτι της δουλειάς πολλών, πάρα πολλών ανθρώπων - και, σε αυτό το πλαίσιο, η έμπειρη Logitech προωθεί εδώ και λίγες ημέρες την νέα σειρά webcam της, την Brio 300.

Πρόκειται για κάμερες μικρές σε μέγεθος, με εύκολη σύνδεση και ρύθμιση σε οποιονδήποτε σύγχρονο υπολογιστή, ικανές να αποδώσουν ανάλυση 1080p με αυτόματη διόρθωση φωτισμού στην εικόνα και μικρόφωνο μείωσης θορύβου στον ήχο, αλλά σε σαφώς περισσότερο ελκυστική τιμή από αυτήν που ζητούν συνήθως τα επαγγελματικά προϊόντα της κατηγορίας αυτής.

Η σειρά Brio 300 αποτελείται από τις Brio 300 για καταναλωτές και Brio 305 για επιχειρήσεις. Και τα δύο μοντέλα συνδέονται στον εκάστοτε υπολογιστή μέσω θύρας USB-C, στηρίζονται στην οθόνη του μέσω ειδικού κλιπ που ρυθμίζεται ανάλογα και αναγνωρίζονται από Windows ή macOS αυτόματα (παρέχουν πάντως πρόσθετες λειτουργίες και ρυθμίσεις μέσω λογισμικού).

Για όσους και όσες η ιδιωτικότητα είναι σημαντικό θέμα και η σχετική ασφάλεια το ίδιο, με μία απλή περιστροφή του ειδικού κλείστρου στον φακό η κάμερα πρακτικά "κλείνει" και δεν προβάλλει τίποτε από τον χώρο εργασίας ή τον χώρο του σπιτιού όπου διενεργούν τις βιντεοκλήσεις τους.

Το αντισυμβατικό κωνικό σχήμα των Brio 300 προσθέτει μια πινελιά πρωτότυπου σχεδιασμού, είναι δε διαθέσιμες σε χρώμα υπόλευκο, γραφίτη και ροζ - συνδυάζονται έτσι αρμονικά με διάφορα μοντέλα πληκτρολογίων και mouse της Logitech για εναρμονισμένα κομψό look σε κάθε επαγγελματικό γραφείο. Οι Brio 300 και Brio 305 είναι διαθέσιμες στο website της Logitech και σε διάφορα μεγάλα καταστήματα, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €84.99.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ