Logitech: νέα μηχανικά πληκτρολόγια για gaming

Το G413 σε δύο διαφορετικές εκδόσεις και τιμή απρόσμενα προσιτή για προϊόν του είδους

H Logitech G, το brand της Logitech που εστιάζει στις τεχνολογίες και τα προϊόντα gaming, ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο καινούργιων της μηχανικών πληκτρολογίων που απευθύνονται στο κοινό αυτό. Πρόκειται για τα Logitech G413 SE και G413 TKL SE - Tenkeyless, χωρίς δηλαδή την διάταξη αριθμητικών πλήκτρων στην δεξιά πλευρά - τα οποία έχουν σχεδιαστεί για gamers που απαιτούν ακρίβεια και απόδοση στην λειτουργία, χωρίς να είναι... αντιστοίχως ακριβά.

Τα οικονομικά αυτά νέα πληκτρολόγια ενσωματώνουν μηχανικούς διακόπτες σε εξαιρετικά ανθεκτικά πλήκτρα PBT που αντέχουν στη φθορά, το ξεθώριασμα και την απώλεια λάμψης. Οι συγκεκριμένοι διακόπτες προσφέρουν απόδοση χωρίς συμβιβασμούς σε κάθε είδους games, καθώς ο χρόνος ενεργοποίησής τους είναι εξαιρετικά χαμηλός και τα "αντανακλαστικά" τους πρακτικά... ακαριαία.

Τα καλύμματα πλήκτρων PBT που αξιοποιούν και τα δύο μοντέλα G413 είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν στην θερμότητα και τη φθορά, ενώ ο λευκός φωτισμός LED στο εσωτερικό τους καθιστά την χρήση των προϊόντων αυτών της Logitech G στο σκοτάδι άνετη κι αποτελεσματική. Και τα δύο πληκτρολόγια χαρακτηρίζονται από απέριττο design, κλασικό μαύρο χρώμα, ποιοτική κατασκευή και κράμα αλουμινίου-μαγνησίου στη βάση τους για αυξημένη αντοχή και σταθερότητα σε βάθος χρόνου.

Τα νέα μηχανικά πληκτρολόγια Logitech G413 SE και Logitech G413 TKL SE θα είναι διαθέσιμα και στην χώρα μας μέσα στον Φεβρουάριο του 2022 σε όλα τα εμπορικά καταστήματα με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €81.99 και €71.99 αντίστοιχα - απρόσμενα χαμηλή τόσο για προϊόντα της κατηγορίας όσο και για προϊόντα ενός επώνυμου, έμπειρου κατασκευαστή όπως η Logitech. Αξίζουν να βρίσκονται "στα υπ' όψιν" των PC gamers που αναζητούν προσιτό αλλά ποιοτικό μηχανικό πληκτρολόγιο και επιφυλασσόμαστε για πρακτικές εντυπώσεις πολύ σύντομα. Έως τότε...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ