Logitech G: νέο ασύρματο gaming headset

Το Astro 30 χαρακτηρίζεται από σχεδιασμό lifestyle, προσφέρει άνεση χρήσης και συμβατότητα με ποικιλία συσκευών

Η Logitech G, το τμήμα της Logitech που προωθεί τα προϊόντα gaming κάθε είδους, ανακοίνωσε τα Astro 30, τα νέα της ακουστικά με μικρόφωνο για χρήση συγκεκριμένα σε PC games και video games. Τα Astro 30 ενσωματώνουν ισχυρούς drivers μεγέθους 40 χιλιοστών, αποσπώμενο μικρόφωνο με βραχίονα, καθώς και προηγμένη ασύρματη σύνδεση τόσο μέσω Bluetooth όσο και μέσω της τεχνολογίας LIGHTSPEED 2.4 GHz της εταιρείας. Η Logitech G το προωθεί ως το ιδανικό ασύρματο headset για χρήση με πολλαπλά συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης, από τα PlayStation4, PlayStation5, Xbox Series S/X και Nintendo Switch, μέχρι τους προσωπικούς υπολογιστές και τα smartphones ή tablets που βασίζονται σε κινητά iOS και Android.

Εκτός από την ευελιξία ασύρματης σύνδεσης με το εκάστοτε σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης που χρησιμοποιούν, οι παίκτες έχουν στην διάθεσή τους και την δυνατότητα λεπτομερούς ρύθμισης και μίξης του ήχου από περισσότερα του ενός τέτοια συστήματα ταυτόχρονα, προσαρμόζοντας κάθε πηγή ανεξάρτητα όπως επιθυμούν. Οι παίκτες μπορούν π.χ. να παίζουν στο PlayStation5 τους μέσω LIGHTSPEED 2.4 GHz ενώ ακούν Spotify από το smartphone τους μέσω Bluetooth και να έχουν έτοιμο το Switch τους, συνδεδεμένο μέσω της θύρας 3.5 χιλιοστών, όλα μαζί.

Στη συνέχεια μπορούν να μετακινηθούν π.χ. από το σαλόνι όπου βρίσκεται το PlayStation5 στον προσωπικό υπολογιστή που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο και να "περάσουν" ηχητικά σε αυτόν με τα A30 μέσω LIGHTSPEED 2.4 GHz και παράλληλα στο Steam Deck τους Bluetooth. Με την νέα εφαρμογή Logitech G για smartphones, άλλωστε, οι παίκτες μπορούν να βελτιστοποιήσουν το εκάστοτε σετ ρυθμίσεων για απόδοση ήχου από games και φωνητική επικοινωνία μαζί γρήγορα και εύκολα.

Τα μαξιλαράκια των ακουστικών ενσωματώνουν αφρό "μνήμης" (έτσι ώστε να προσαρμόζονται στο σχήμα του κεφαλιού του παίκτη), ενώ η προσεκτική, ρυθμίσιμη σύσφιξη της καμπύλης τους παρέχει ισορροπημένη, άνετη αίσθηση χρήσης. Τα A30 προσφέρουν προηγμένο αποσπώμενο βραχίονα για το μικρόφωνο, το οποίο είναι βεβαίως υψηλής ευασθησίας ώστε - είτε ο καταναλωτής παίζει στο σπίτι, είτε πραγματοποιεί φωνητικές κλήσεις μακριά απ' αυτό - η επικοινωνία που εξασφαλίζει να είναι ποιοτικά υψηλή. Η αυτονομία των Α30 ανέρχεται στις 27 ώρες.

Τα νέο, όμορφα σχεδιασμένα Α30 διατίθενται σε δύο διαφορετικά χρώματα: λευκό και βαθύ μπλε, ταιριαστά με τα συστήματα και το στυλ που αγαπούν οι gamers. Αυτοί μπορούν, δε, να διακοσμήσουν τα "καπάκια" των ακουστικών τους με διαφορετικά σχέδια, είτε δικά τους είτε με κάποια από τα πολλά προδιαμορφωμένα της Logitech G, μέσα από αυτό το ειδικό website της εταιρείας. Τα νέα ασύρματα ακουστικά με μικρόφωνο Α30 θα είναι διαθέσιμα μέσα από το επίσημο website της Logitech G για τα προϊόντα Αstro Gaming και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής παγκοσμίως μέσα τον Οκτώβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €259.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ