Logitech G FITS: ασύρματα, κομψά, για όλους τους παίκτες

Έρχονται τα πρώτα ενδώτια ακουστικά των Ελβετών ειδικά για gaming, συμβατά με τα πιο πολλά συστήματα ψυχαγωγίας

Η Logitech G - το brand της Logitech που προωθεί πλειάδα κορυφαίων προϊόντων gaming - ξεκίνησε την διάθεση των Logitech G FITS, των πρώτων της ενδώτιων (in-ear) ασύρματων ακουστικών που ταιριάζουν τέλεια στα αυτιά κάθε καταναλωτή ξεχωριστά χάρις στην αποκλειστική τεχνολογία Lightform της εταιρείας. Με την υποστήριξη της τεχνολογίας ασύρματης διασύνδεσης LightSpeed και της δημοφιλέστατης Bluetooth, τα Logitech G FITS προσφέρουν υψηλής απόδοσης ήχο για gaming σε PC/Mac, Playstation, Nintendo Switch ή smartphones.

Όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα, έτσι και τα αυτιά κάθε ανθρώπου είναι μοναδικά. Δεδομένου ότι τα πιο πολλά ενδώτια ακουστικά διατίθενται μόνο σε λίγα γενικά μεγέθη, είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποκτήσει κανείς ένα ζευγάρι που ταιριάζει απόλυτα στα δικά του αυτιά. Τα Logitech G FITS, μέσω της αποκλειστικής τεχνολογίας Lightform, οι παίκτες μπορούν να τα προσαρμόσουν στο σχήμα του εσωτερικού των αυτιών τους για απόλυτα εξατομικευμένη, ιδανική εφαρμογή μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Η χρήση της τεχνολογίας Lightform και της εφαρμογής Logitech G FITS για φορητές συσκευές ενεργοποιεί μια σειρά από ενσωματωμένες λυχνίες LED, οι οποίες σκληραίνουν τα γεμάτα τζέλ άκρα στο περίγραμμα κάθε αυτιού. Έτσι τα ακουστικά παρέχουν άνετη, ασφαλή εφαρμογή προσφέροντας παράλληλα άριστη παθητική απομόνωση του θορύβου που προέρχεται από το γύρω περιβάλλον.

Τα Logitech G FITS είναι, άλλωστε, τα πρώτα ενδώτια ακουστικά που διαθέτουν ασύρματη σύνδεση LightSpeed, προσφέροντας επαγγελματικού επιπέδου ασύρματη σύνδεση: η απόκριση ήχου είναι υψηλής απόδοσης, η σταθερότητα σύνδεσης απρόσκοπτη και η αυτονομία πολύ μεγάλη. Οι παίκτες μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία LightSpeed με τους συνοδευτικούς δέκτες στο PC ή τον Mac τους, σε PlayStation5 ή PlayStation4, σε Nintendo Switch (όταν είναι τοποθετημένο σε dock), αλλά και σε συσκευές Android, μέσω θυρών τόσο USB-A όσο και USB-C.

Με έως και 7 συνεχόμενες ώρες λειτουργίας και επιπλέον 8 αξιοποιώντας την ενσωματωμένη μπαταρία της θήκης φόρτισης, οι καταναλωτές μπορούν να παίζουν games, να ακούν μουσική ή να παρακολουθούν ταινίες... σχεδόν όλη την ημέρα (όταν αξιοποιείται η τεχνολογία LightSpeed). Όταν λειτουργούν μέσω Bluetooth, τα Logitech G FITS λειτουργούν για έως και 10 ώρες, με 12 επιπλέον ώρες να προσφέρονται από την μπαταρία της θήκης φόρτισης.

Πέρα από την άνεση, την άψογη εφαρμογή και την εξουδετέρωση εξωτερικού θορύβου, τα Logitech G FITS προσφέρουν ευρύ, "γεμάτο" ήχο με βαθύ μπάσο και λεπτομερή πρίμα. Με την εφαρμογή Logitech G FITS οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε ισοσταθμιστή ήχου με έτοιμες ρυθμίσεις για παιχνίδια FPS ή RPG, μουσική, podcast κλπ., με παρούσα βεβαίως πάντοτε την επιλογή προσαρμογής τους και την δυνατότητα ρύθμισης του ήχου βάσει των προτιμήσεων του ακροατή. Τα ενδώτια ασύρματα ακουστικά Logitech G FITS είναι διαθέσιμα σε μαύρο ή λευκό χρώμα στο LogitechG.com και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €259.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ