Logitech G: ασύρματα ακουστικά αισθητικής... Star Wars!

Τα A30 Mandalorian Edition διαθέσιμα σύντομα για όλους τους gamers σε... κάθε γωνιά του Γαλαξία

Η Logitech και η Lucasfilm μόλις ανακοίνωσαν μία συνεργασία που... ομολογουμένως δεν περιμέναμε (αν μη τί άλλο γιατί η δεύτερη σπάνια κάνει τέτοιου είδους συνεργασίες με κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας): αυτή αφορά σε μια ειδική έκδοση των ασύρματων ακουστικών A30 - ενός από τα πλέον εμπορικά επιτυχημένα μοντέλα του subbrand Astro της Logitech - εμπνευσμένη από τον κόσμο, τα σύμβολα και τους χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς The Mandalorian της Disney.

Σχεδιασμένο για τους παθιασμένους φίλους της σειράς αυτής και των Star Wars, αλλά και τους σύγχρονους gamers γενικότερα, το A30 Wireless The Mandalorian Edition είναι όχι μόνο ένα εντυπωσιακό τεχνολογικό προϊόν, αλλά κι ένα συλλεκτικό αντικείμενο που ανήκει σε ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα της ποπ κουλτούρας σήμερα. Το ασύρματο αυτό σετ ακουστικών/μικροφώνου δεν παύει, ωστόσο, να προσφέρει μέγιστη ευελιξία λειτουργίας και συνεργασίας με διαφορετικές συσκευές, φορητότητα, την προηγμένη ασύρματη τεχνολογία διασύνδεσης LightSpeed της Logitech (και παράλληλα συμβατότητα με Bluetooth) αλλά και ενσύρματη διασύνδεση, όντας αξιοποιήσιμο σε πρακτικά οποιοδήποτε περιβάλλον και σενάριο χρήσης.

Πιστό στη αισθητική της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Disney Plus, αλλά αντικατοπτρίζοντας και την κομψή σχεδίαση του αρχικού μοντέλου A30, το A30 The Mandalorian Edition χαρακτηρίζεται από χρωματική παλέτα εμπνευσμένη από το ατσάλι Beskar, ώστε να... "εμπνέει για κυνήγι επικηρυγμένων" ακόμη κι αν τα games που προτιμά να παίζει κανείς χρησιμοποιώντας το δεν έχουν αυτόν τον σκοπό! Το συγκεκριμένο ασύρματο σετ ακουστικών/μικροφώνου αξιοποιούν αφρό μνήμης για άψογη εφαρμογή με το σχήμα των αυτιών του παίκτη και στήριγμα κεφαλής για ξεκούραστη, ασφαλή χρήση ακόμη και για πολλές ώρες συνεχόμενες.

Η ειδική αυτή έκδοση του Α30 χαρακτηρίζεται, δε, από διακοσμητικά στα καλύμματα ηχείων του: το προφίλ του Din Djarin - γνωστού στους φίλους της ομώνυμης σειράς ως Mandalorian - στο αριστερό κάλυμμα και την επιγραφή Clan Mudhorn στο δεξί. Τα ακουστικά αυτά καθ' αυτά ενσωματώνουν μεγάλους, υψηλής ποιότητας οδηγούς ήχου διαμέτρου 40 χιλιοστών, αλλά και προηγμένο αποσπώμενο μικρόφωνο που προσφέρει διαυγή φωνητική επικοινωνία σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Οι παίκτες μπορούν πάντοτε να ρυθμίσουν με λεπτομέρεια τον ήχο που αποδίδει αυτός ο συνδυασμός ακουστικών/μικροφώνου μέσα από την εφαρμογή Logitech G για iOS και Android.

Τα Logitech G A30 The Mandalorian Edition υπόσχονται αυτόνομη λειτουργία διάρκειας άνω των 27 ωρών, αλλά και συμβατότητα με ευρύτατη γκάμα οικιακών συστημάτων ψυχαγωγίας και άλλων συσκευών, από PlayStation, Xbox και Switch μέχρι PC, Mac, iOS και Android. Θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €279. Όχι και... τόσο ακριβό, για συλλεκτικό!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ