LG: νέες οθόνες UltraGear ειδικά για gamers

Με όμορφο σχεδιασμό και τεχνολογία G-Sync ή FreeSync 2, διαθέσιμες το επόμενο διάστημα

Είναι ήδη σημαντική και ενίοτε ξεχωριστή η παρουσία της LG στην κατηγορία των οθονών που προορίζονται συγκεκριμένα για χρήση σε PC games ή/και video games, ο κορεατικός κολοσσός ωστόσο δεν σταματά να εξελίσσει τις προτάσεις του με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2018 στο Βερολίνο αυτές τις ημέρες η εταιρεία παρουσίασε δύο νέα μοντέλα με τα οποία εγκαινιάζει ουσιαστικά μία καινούργια, ανώτερη σειρά προϊόντων του είδους που θα προωθεί: τα monitor UltraGear.

Τα UltraGear 34GK950G και 34GK950F είναι πανομοιότυπα σε ορισμένα τους στοιχεία, δοαφορετικά σε κάποια άλλα. Μοιράζονται τον ίδιο σχεδιασμό (το δεύτερο φέρει και διακοσμητικό φωτισμό RGB), τον ίδιο τύπο οθόνης και διαγώνιο (LCD IPS ανάλυσης 3440x1440 pixels στις 34 ίντσες) και την ίδια κυρτότητα (1900R). Προσφέρουν, δε, τους ίδιους τρόπους διασύνδεσης: μία θύρα DisplayPort 1.2, μία HDMI 1.4, δύο USB 3.0 για σύνδεση περιφερειακών και μία θύρα σύνδεσης ακουστικών 3.5 χιλιοστών.

Η διαφορά τους εντοπίζεται στην τεχνολογία εξομάλυνσης του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης: στο UltraGear 34GK950G αξιοποιείται η τεχνολογία G-sync της nVidia (οπότε αυτό το μοντέλο θα προτιμήσουν όσοι χρησιμοποιούν κάρτες γραφικών αυτής της εταιρείας), ενώ στο 34GK950F η τεχνολογία FreeSync 2 της AMD (οπότε... το αντίστοιχο). Ο μέγιστος ρυθμός ανανέωσης του UltraGear 34GK950G είναι τα 120 Hz ενώ του 34GK950F τα 144. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις δύο αυτές οθόνες, όπως και τις εκτιμώμενες τιμές λιανικής πώλησής τους στην χώρα μας, θα έχουμε το επόμενο διάστημα από την LG. Έως τότε...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ