Κερδίστε δύο εκτυπωτές Ink Advantage της HP!

Στη σχετική κλήρωση της HP Hellas και του Αθηνόραμα Digital

Μπορεί τα τελευταία χρόνια πολλά από τα πράγματα που κάνουμε με τους υπολογιστές να μην έχουν καμία σχέση με το χαρτί, όλο και πιο πολλές δουλειές να γίνονται αμιγώς ηλεκτρονικά... θα ήταν όμως σίγουρα πρόωρο να νομίσει κανείς ότι ένα σημαντικό ποσοστό των κατόχων οικιακών PC δεν συνεχίζουν να χρειάζονται έναν αξιόπιστο εκτυπωτή, για μια σειρά από οικιακές ή ημιεπαγγελματικές "αποστολές". Συν τοις άλλοις ένα πολυμηχάνημα (που αναλαμβάνει να σαρώσει έντυπο υλικό και να λάβει/στείλει fax) είναι ακόμη συχνότερα χρήσιμο από έναν εκτυπωτή inkjet, απαλλάσσοντας παράλληλα το καταναλωτικό κοινό από την ανάγκη χρήσης περισσότερων της μιας συσκευών γι' αυτές τις διαδικασίες.

Η Hewlett-Packard είναι μία εταιρεία με μακρά πορεία και πολύ μεγάλη εμπειρία και στις δύο αυτές προϊοντικές κατηγορίες, έχοντας να επιδείξει πολλά διαφορετικά μοντέλα σε πολλαπλές ζώνες τιμών. Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, έχει εστιάσει σε ένα στοιχείο των εκτυπωτών μελάνης που έχει προκαλέσει ουκ ολίγες συζητήσεις στο παρελθόν: στο κόστος των σχετικών δοχείων μελάνης. Είναι γνωστό το θέμα που εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει ανακύψει από τη διαρκή ανάγκη αγοράς αυτών των αναλωσίμων, η οποία αυξάνει τελικά το λεγόμενο "κόστος κατοχής" (cost of ownership) των εκτυπωτών.

Η HP για να αντιμετωπίσει, στις οικονομικά αυστηρές εποχές που διανύουμε, αυτό το θέμα - και τα προβλήματα που δημιουργούνται κατά τη χρήση μη επίσημων μελανιών, στα οποία κατέφευγε το κοινό για να μειώσει το κόστος εκτύπωσης - ανέπτυξε την τεχνολογία Ink Advantage. Είναι ένας συνδυασμός υλικού και λογισμικού ο οποίος κάνει καλύτερη διαχείριση της μελάνης και αυξάνει σημαντικά έως... πολύ σημαντικά την απόδοση των επίσημων σχετικών αναλωσίμων της HP. Η εταιρεία υποστηρίζει πως, με την ίδια ποσότητα μελάνης (πρακτικά το ίδιο κόστος), οι νέοι εκτυπωτές που αξιοποιούν την τεχνολογία Ink Advantage προσφέρουν σχεδόν το διπλάσιο αριθμό εκτυπωμένων σελίδων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων συσκευών της HP είναι οι DeskJet Ink Advantage 4625 και DeskJet Ink Advantage 5525, οι οποίοι προσφέρουν και μία σειρά από άλλες λειτουργίες - όπως την ασύρματη συνεργασία με συσκευές όπως τα smartphones ή τα tablets, την λήψη προτύπων εκτύπωσης από το Internet κ.α.

Αυτές τις δύο συσκευές δίνει η Hewlett-Packard Hellas την ευκαιρία σε δύο φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει ως τη Δευτέρα 25/2 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook την Τετάρτη 27/2. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ