HP Connected Music: το event

Ανακοινώσεις, επιδείξεις προϊόντων και live οι No Doubt της Gwen Stefani

Κατανοώντας πως η ανακοίνωση για τη συνέργειά της με την δισκογραφική Universal θα συγκέντρωνε πολύ περισσότερο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αν συνοδευόταν και από ένα στοιχείο... μουσικό, η HP διοργάνωσε στον ίδιο χώρο με αυτόν της συνέντευξης Τύπου και μία prive συναυλία. Όχι όμως οποιαδήποτε prive συναυλία: οι No Doubt, το ροκ/πανκ συγκρότημα που είχε γνωρίσει γρήγορη και μεγάλη επιτυχία στη δεκαετία το 1995 με το πασίγνωστο "Don't Speak" και συνέχισε με πολλά ακόμη hits τα επόμενα χρόνια - έκανε στο πλαίσιο της εκδήλωσης της HP την πρώτη του live εμφάνιση μετά από 3 ολόκληρα χρόνια. Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει πολύ πρόσφατα το νέο του δίσκο, η Gwen Stefani ωστόσο (σε μεγάλα κέφια) ερμήνευσε και μία σειρά από τις μεγάλες επιτυχίες των No Doubt για το παρευρισκόμενο κοινό.

Ακολουθούν φωτογραφίες τόσο από την ίδια την εκδήλωση της HP, όσο και από προϊόντα που ανακοίνωσε - διαθέσιμα να περιεργαστούμε μετά το τέλος της - αλλά και από την prive συναυλία των No Doubt. Ήταν μία... "νύχτα στο Παρίσι" που δεν θα ξεχάσουμε σύντομα, ομολογουμένως!


O Jean Pierre Le Calvez, επικεφαλής του τμήματος marketing της HP για την Ευρώπη, προλόγισε την εκδήλωση επεξηγώντας τη συλλογιστική της συνεργασίας ανάμεσα στην εταιρεία του και την Universal Music.


O Eric Cador, από την πλευρά του, παρουσίασε τα νέα μοντέλα laptop, desktop και υβριδικών συσκευών της HP που αξιοποιούν τα Windows 8.


Σχεδόν όλα τα νέα μοντέλα PC της ΗP ήταν παρόντα και λειτουργικά - έστω και σε δοκιμαστική μορφή - στον χώρο της παρουσίασης.


Όπως ήταν φυσικό, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο νέο γραφικό περιβάλλον των Windows 8. Ακόμη και το λογότυπό τους στις συσκευές της HP το αποδεικνύει.


Η πιο ενδιαφέρουσα υβριδική συσκευή με Windows 8 αυτή τη στιγμή: ένας ευέλικτος συνδυασμός laptop και tablet με το όνομα Envy X2 και φυσικά την υπογραφή της HP.


H βραδυά συνεχίστηκε - πολύ αργότερα... - με την prive συναυλία των No Doubt και την διάσημη για το απαράμιλλο στυλ της Gwen Stefani σε μεγάλα κέφια.


Ήταν η πρώτη ζωντανή εμφάνιση των No Doubt μετά από πάρα πολύ καιρό και η μόνη σε ευρωπαϊκό έδαφος για φέτος - δικαιολογημένα το κοινό την απόλαυσε!


Φυσικά η επιλογή των No Doubt μόνο τυχαία δεν ήταν στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της υπηρεσίας HP Connected Music: το συγκρότημα ανήκει στα δεκάδες κορυφαία που εκπροσωπεί η Universal Music, αποκλειστική συνεργάτιδα της HP στη συγκεκριμένη συμμαχία. Θα μπορούσε να είναι, φυσικά, και καλύτερα (Annie Lenox) αλλά και... πολύ χειρότερα (Justin Bieber). Όλα καλά, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ