Epson: εκτύπωση κι απεικόνιση, πλήθος προτάσεων

Εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων σε σχετική εκδήλωση της ιαπωνικής εταιρείας - τί ξεχώρισε;

Δεν είναι πολλές οι εταιρείες που έχουν να επιδείξουν πορεία δεκαετιών σε πολλές, τελείως διαφορετικές μεταξύ τους ως προς το κοινό και το περιβάλλον χρήσης, προϊοντικές κατηγορίες - όμως η Epson είναι σαφώς μία από αυτές και το ελληνικό της τμήμα φρόντισε να υπογραμμίσει το γεγονός σε πρόσφατη εκδήλωση που διοργάνωσε σε γνωστό πολυχώρο στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί η Epson ολοκλήρωσε μία περιοδεία εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα από την Λεμεσό της Κύπρου και τα Τίρανα της Αλβανίας έως την δική μας συμπρωτεύουσα και πρωτεύουσα, ώστε να ενημερωθούν οι τοπικοί εμπορικοί συνεργάτες της εταιρείας και μέλη του Τύπου για την γκάμα των προτάσεων Epson συνολικά.

Στην πρόσφατη σχετική έκθεση παρουσιάστηκαν προϊόντα από όλες σχεδόν τις τεχνολογικές κατηγορίες στις οποίες η Epson δραστηριοποιείται. Στους εκτυπωτές, για παράδειγμα, ξεχώρισε ο τεχνολογίας inkjet, επαγγελματικής χρήσης WorkForce Enterprise C20590, συνδυάζοντας την εξαιρετικά γρήγορη απόδοση με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αξιοπρόσεκτη, παράλληλα, η νέα σειρά ασπρόμαυρων EcoTank M2140 - με ενσωματωμένο αναπληρούμενο δοχείο μελανιού - που λειτουργεί ως αντιπρόταση στους εκτυπωτές laser για μικρά και μεσαίου μεγέθους γραφεία, αξιολογότατοι και οι νέοι εκτυπωτές μεγάλου φορμά της σειράς SureColor T, οι οποίοι χαρακτηρίζονται μεν από ταχύτητα κι αξιοπιστία, αλλά με τον συμπαγή, κομψό σχεδιασμό τους είναι βέβαιο πως θα κινήσουν το ενδιαφέρον μηχανικών κι αρχιτεκτόνων που νοιάζονται και για την αισθητική του χώρου εργασίας τους.

Η Epson παρουσίασε ακόμη προτάσεις από την σειρά των εκτυπωτών της που λειτουργούν δίχως φυσίγγια μελάνης - δύο νέα μοντέλα που στηρίζονται στο σύστημα 5 χρωμάτων, τους L7160 και L7180 - αλλά και προτάσεις all-in-one που χαρακτηρίζονται από την μοντέρνα και λειτουργική σχεδίαση νέας γενιάς EcoTank παρ' ότι υπάγονται στα βασικά οικιακά μοντέλα της εταιρείας. Οι προτάσεις αυτές προσφέρουν πολλές διαφορετικές δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης παραμένοντας η πλέον οικονομική επιλογή στην κατηγορία τους (κόστος εκτύπωσης μειωμένο έως και κατά 90%). Από την κατηγορία των σαρωτών, δε, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ο καινοτομικός FastFoto FF-680W (ψηφιοποιεί έως και 30 φωτογραφίες σε 30 δευτερόλεπτα), αλλά και φορητά μοντέλα της σειράς WorkForce DS που αναλαμβάνουν αποτελεσματική διαχείριση εγγράφων εν κινήσει.

Από εκδήλωση της Epson δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν προβολείς εικόνας υψηλής και υπερυψηλής ευκρίνειας. Από τους παρόντες στην έκθεση το ενδιαφέρον συγκεντρώθηκε στον LightScene EV-100 - ικανό να αποδώσει υλικό σε φωτεινότητα επιπέδου 2000 lumens σε λευκή επιφάνεια και άρα ιδανικό για σήμανση σε καταστήματα, εκθεσιακούς χώρους, ξενοδοχεία κλπ. - καθώς και στον πανίσχυρο EB-L12000Q, κορυφαίων προδιαγραφών, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου και τεράστιους χώρους, όπως αυτούς που φιλοξενούν μεγάλες εκδηλώσεις και φεστιβάλ.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ