Εορταστικός οδηγός αγοράς 2015

Κάτι για όλους, κάτι για τον καθένα, για κάθε... πορτοφόλι!

Υπάρχουν μερικές παραδόσεις που "αντέχουν στα δύσκολα", τελικά. Όπως, για παράδειγμα, η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς: μπορεί να έχουν συμβεί τα μύρια όσα στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες, όμως με τις γιορτές "προ των πυλών" η διάθεση όλων λιγότερο ή περισσότερο αλλάζει. Η σχετική ατμόσφαιρα βοηθά σ' αυτό, όπως φυσικά και το εορταστικό δώρο και οι θελκτικές προσφορές των καταστημάτων - οπότε... κάποια ψώνια θα γίνουν. Κάποια από αυτά θα αφορούν σε τεχνολογικά προϊόντα. Και κάποια από αυτά αξίζουν περισσότερης προσοχής απ' ότι άλλα. Ε, ειδικότητά μας λοιπόν να προτείνουμε ποιά μπορούν να είναι αυτά. Είμαστε τώρα για "λεφτά πεταμένα"...;

Όπως και άλλες χρονιές, λοιπόν, έτσι και φέτος φιλοξενούμε τον εορταστικό μας οδηγό αγοράς για το 2015: τις προτάσεις μας για tech-δώρα σε ανθρώπους που αγαπάμε ή σε... εμάς φυσικά! Σε αυτόν έχουν συμπεριληφθεί όλες τις κατηγορίες ποϊόντων που καλύπτουμε δημοσιογραφικά στη διάρκεια της χρονιάς. Ηome cinema - τηλεοράσεις, προβολείς, ολοκληρωμένα συστήματα και players όλων των ειδών - hardware - H/Y διαφόρων τύπων, laptop, tablet, επεξεργαστές, κάρτες γραφικών και δίσκοι SSD - gadgets - smartphones, φορητά media players, ψηφιακές φωτογραφικές όλων των κατηγοριών, βιντεοκάμερες - και games - για PS4, Xbox One και PC. Κάτι για όλους, κάτι για τον καθένα, λοιπόν... όποια κι αν είναι η σχέση του/της με την τεχνολογία.

Η αλήθεια είναι πως τα όσα θα βρει το κοινό του Αθηνόραμα Digital συγκεντρωμένα στις σελίδες του εορταστικού μας οδηγού αγοράς φέτος, δεν είναι αυτά που ίσως θα έβρισκαν σε αντίστοιχους οδηγούς μας άλλων ετών. Με τους καιρούς να είναι αυτοί που είναι, εστιάσαμε κυρίως σε προϊόντα περισσότερο προσιτά στο πλατύ κοινό, καθώς και σε προϊόντα που μπορεί μεν να μην είναι φθηνά, αλλά χαρακτηρίζονται από υψηλό δείκτη αξίας/κόστους. Οι προτάσεις αυτές δεν είναι οι απολύτως top στην κατηγορία τους, με άλλα λόγια, γιατί αυτές τείνουν να είναι και οι ακριβότερες. Οι συγκεκριμένες, ωστόσο, θα βρουν τη θέση τους στα Αθηνόραμα Digital Awards τον Ιανουάριο, οπότε... καμία απώλεια. Κι ας ελπίσουμε ότι ο επόμενoς εορταστικός οδηγός αγοράς μας, αυτός του 2016, θα "αντηχεί" διαφορετικά. Καλές γιορτές σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ