Εορταστικές κληρώσεις 2022 με την Logitech

Κερδίστε νέα μοντέλα mouse, πληκτρολογίων, webcam και ακουστικών συνολικής αξίας άνω των €1000 και... καλή χρονιά!

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει συνδεθεί με δώρα κάθε είδους βέβαια - από το Αθηνόραμα Digital, όμως, πρώτα απ' όλα δώρα τεχνολογίας θα περίμενε κανείς. Και... πολύ καλά θα έκανε! Σε συνεργασία με την Logitech διοργανώνουμε κληρώσεις εορταστικές για το κοινό μας, με δώρα που θα βρουν τον δρόμο τους στα χέρια δέκα τυχερών νικητών ή νικητριών!

Τα πρώτα δύο δώρα είναι τα... πλέον lifestyle, κατά μία έννοια, πληκτρολόγια και mouse που έχει διαθέσει φέτος η Logitech στην αγορά: τα μοντέλα POP της σειράς Studio που προωθεί η ελβετική εταιρεία. Το POP Keys και το POP Mouse έχουν όντως δικό τους χαρακτήρα και μοντέρνο, ασυνήθιστο design που ξεχωρίζει αμέσως συγκριτικά με τα τυπικά τέτοια προϊόντα γραφείου. Δύο τυχεροί ή τυχερές θα κερδίσουν από ένα σετ POP Keys και POP Mouse από την Logitech.

Στην ίδια σειρά Studio με τα μοντέλα POP ανήκει τόσο το πληκτρολόγιο K380 όσο και το mouse M350 (το λεγόμενο και "Pebble" λόγω του σχήματός του). Και τα δύο διακρίνονται όχι μόνο για τον όμορφο σχεδιασμό και τα ζωηρά τους χρώματα, αλλά και για την δυνατότητά τους να συνδέονται με περισσότερες από μία συσκευές ταυτόχρονα (π.χ. laptop και tablet) ώστε να αξιοποιούνται σε διάφορα σενάρια χρήσης. Δύο τυχεροί ή τυχερές θα κερδίσουν από ένα τέτοιο σετ K380 και M350.

Δύο ακόμη τυχεροί ή τυχερές, ωστόσο, θα κερδίσουν και ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά προϊόντα της Logitech φέτος: το LIFT, μία εναλλακτική πρόταση στο καθιερωμένο mouse που προσφέρει περισσότερο εργονομική σχεδίαση για περισσότερο ξεκούραστη χρήση στο πλαίσιο πολύωρης επαγγελματικής δουλειάς.

Μιλώντας για δουλειά, ένας τυχερός ή τυχερή θα κερδίσει συνδυασμό... "ένα κι ένα" για τηλεργασία: το σετ ακουστικών/μικροφώνου Zone Vibe και την Brio 500, την ολοκαίνουργια webcam της Logitech για άνετες, απροβλημάτιστες βιντεοκλήσεις και βιντεοσυσκέψεις σε πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Ακόμη ένας τυχερός ή τυχερή θα κερδίσει τον αγαπημένο μας συνδυασμό πληκτρολογίου και mouse για δουλειά, καθώς είναι ακριβώς αυτός που χρησιμοποιούμε κι εμείς καθημερινά: το νέο πληκτρολόγιο MX Mechanical και το αναβαθμισμένο mouse MX3 3S. Ακόμη ένας τυχερός ή τυχερή θα κερδίσει το αντίστοιχο σε προδιαγραφές και δυνατότητες σετ με διάταξη πλήκτρων για υπολογιστές Apple Mac.

Ένας τυχερός ή τυχερή, τέλος, θα κερδίσει ένα από τα καλύτερα - και περισσότερο καλοσχεδιασμένα, ας μην κρυβόμαστε! - σετ ακουστικών/μικροφώνου που διαθέτει αυτήν την στιγμή η Logitech G, το G735 της ολοκαίνουργιας, high design και διακόσμησης RGB, Aurora Collection.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος στις φετινές εορταστικές μας κληρώσεις είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα. Υπενθυμίζουμε πως ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο post του παρόντος άρθρου στο Facebook, αλλά μόνο ως μέλος της σελίδας μας εκεί.

Οι εορταστικές κληρώσεις του Αθηνόραμα Digital θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 8/1. Oι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν, όπως πάντοτε, τόσο στο website μας όσο και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook αμέσως μόλις έχουμε τσ δώρα διαθέσιμα προς παράδοση. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες και, φυσικά, καλή χρονιά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ