Εορταστικές κληρώσεις 2015-2016: το... bonus!

Ένα Android tablet 10 ιντσών και δύο mouse για PC gamers, προσφορά του E-Shop.gr

Οι εορταστικές μας κληρώσεις έχουν βέβαια ήδη ξεκινήσει αλλά, όπως υπάρχει κόσμος που πηγαίνει αργότερα στα πάρτι και έτσι... δεν αποτυγχάνει να κάνει εντύπωση, έτσι και τρία πρόσθετα δώρα προσφέρονται στο κοινό του Αθηνόραμα Digital αυτές τις μέρες με δική τους κλήρωση. Για τα συγκεκριμένα συνεργαστήκαμε με το E-Shop.gr και, ενώ βέβαια τα δώρα αυτά δεν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο αυτά των δικών του κληρώσεων, συνεχίζουν να είναι αξιόλογα για όσους αναγνωρίζουν τη χρηστικότητα ενός tablet ή ασχολούνται εκτενώς με PC games.

Τα τρία δώρα, λοιπόν, είναι τα εξής: πρώτον, ένα tablet Innovator DPM1081 με τετραπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη διαγωνίου 10.1 ιντσών, όλους τους αισθητήρες και τις θύρες διασύνδεσης που περιμένει κανείς από σύγχρονο δείγμα συσκευής του είδους, καθώς και επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο. Δεύτερον, ένα ασύρματο mouse Connect It CI-455 Alien, με αληθινά... διαστημικό design και αισθητήρα laser, κατάλληλο για τα περισσότερα είδη PC games. Τρίτον, ένα ενσύρματο mouse Connect It CI-464, ακόμη περισσότερο προσανατολισμένο στους PG gamers αφού προσφέρει υψηλότερης ανάλυσης αισθητήρα και επαναπρογραμματιζόμενα πλήκτρα.

Όπως πάντα, το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος στις εορταστικές μας κληρώσεις είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail, μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Όπως και οι υπόλοιπες φετινές εορταστικές κληρώσεις του Αθηνόραμα Digital, έτσι και αυτή θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 10/1. Oι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 11/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ