E-Shop.gr: το δημοφιλέστερο ηλεκτρονικό κατάστημα, βάσει Alexa, SimilarWeb

Υψηλότερη επισκεψιμότητα από κάθε άλλο Web site του είδους στην Ελλάδα το 2015

Δεν χωρά καμία αμφιβολία στο γεγονός ότι όσο η οικονομική κατάσταση της χώρας παραμένει δυσμενής και - παράλληλα - όσο περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί πιστωτικές κάρτες και το Internet για αγορές, τόσο τα ηλεκτρονικά καταστήματα θα συνεχίσουν να κερδίζουν έδαφος χάρις στην ευκολία παραγγελίας, την ποικιλία προϊόντων και τις καλύτερες τιμές που μπορούν να προσφέρουν σε σχέση με τα "παραδοσιακά". Ειδικά στα προϊόντα πληροφορικής (αν και όχι μόνο βέβαια) αυτό συμβαίνει ήδη εδώ και πολύ καιρό, με τα ηλεκτρονικά καταστήματα ακόμη και των "παραδοσιακών" αλυσίδων καταστημάτων να είναι ο πρώτος και συχνά ο μόνος προορισμός για αναζήτηση προϊόντων και αγορά τους. Ε, ανάμεσα σε αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα το E-Shop.gr έχει ξεχωρίσει ως ένας από τις πλέον δημοφιλείς επιλογές και, με στοιχεία πλέον, για το 2015... ο δημοφιλέστερος!

Πράγματι - βάσει στατιστικών που προκύπτουν από δύο πασίγνωστες, ανεξάρτητες πηγές μέτρησης επισκεψιμότητας, τις υπηρεσίες Alexa.com και SimilarWeb.com - το E-Shop.gr είναι σήμερα όχι μόνο το δημοφιλέστερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην χώρα μας (ανεξαρτήτως αντικειμένου), αλλά και το 35ο ανάμεσα στα 50 δημοφιλέστερα ελληνικά Web sites συνολικά (!), όπως και το μόνο του είδους του σε αυτό το Top 50. Σε αυτά τα στατιστικά, μάλιστα, δεν συμπεριλαμβάνονται οι επισκέψεις που γίνονται στις προϊοντικές του σελίδες μέσα από τα ειδικά apps για συσκευές βασισμένες σε iOS και Android (κάθε μία εκ των οποίων έχει να επιδείξει πιο πολλές από 150.000 λήψεις στα App Store και Google Play). Είναι μία διάκριση που ναι μεν δεν εκπλήσσει τους ανθρώπους που παρακολουθούν για χρόνια την πορεία του E-Shop.gr - το γνωστό... "για μπες να δεις πόσο το έχει το E-shop" όταν ψάχνουμε για κάτι συγκεκριμένο, το έχουμε ακούσει πολλές φορές για να εκπλαγούμε - όμως δεν παύει να είναι σημαντική καθώς υπογραμμίζει τη δυναμική των ηλεκτρονικών καταστημάτων της χώρας μέσα στο πλαίσιο εξέλιξης του ελληνικού Web συνολικά.

Για το 2016 το E-Shop.gr υπόσχεται να μην... επαναπαυθεί στις δάφνες του, αλλά να επιδιώξει την βελτίωση του Web site του και όλων των βασικών του χαρακτηριστικών, να συνεχίσει να προσφέρει ανταγωνιστικές ή τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές στα προϊόντα που διαθέτει, καθώς και να κάνει τις μεγάλες προσφορές μικρής χρονικής διάρκειας (τύπου Crazy Sundays και E-Shop Specials) για τα οποία είναι ήδη γνωστό. Βγάζουμε το καπέλο μας, ευχόμαστε ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ