E-Shop.gr: Κληρώσεις εορταστικές, εντυπωσιακές

Έξι "ένα κι ένα" hi-tech δώρα για ισάριθμους τυχερούς και τυχερές. Κλικ, κλικ, κλικ!

Δεν είναι λίγες οι κληρώσεις που διοργανώνονται στο ελληνικό Web αυτές τις μέρες φυσικά - όμως δεν μπορούμε να σκεφτούμε αυτή τη στιγμή καμία εμπορική επιχείρηση τεχνολογίας που προσφέρει περισσότερο εντυπωσιακά δώρα με τη δική της κλήρωση, από αυτά που προσφέρει η εορταστική του E-Shop.gr. Το γνωστό ηλεκτρονικό πολυκατάστημα έχει συγκεντρώσει δώρα ποθητά από οποιονδήποτε αγαπά τους Η/Υ, τα tablets, τα κινητά και τα video games: έξι στο σύνολο, "ένα κι ένα" για το κοινό του!

Συγκεκριμένα: στέλνοντας απλώς το ονοματεπώνυμο και ένα e-mail επικοινωνίας, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στην κλήρωση του E-Shop.gr και να διεκδικήσει μία τηλεόραση LG εικόνας 4Κ 49 ιντσών, ένα iPhone 6S, ένα iPad Air 2, έναν φορητό υπολογιστή Toshuba Satellite με οθόνη αφής, ένα PlayStation4 και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο... τεραστίων διαστάσεων (4TB).

Η υποβολή συμμετοχών για την εορταστική κλήρωση του E-Shop.gr θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου και οι νικητές/νικήτριες θ΄αναδειχθούν τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου. Κάθε φίλος και φίλη του Αθηνόραμα Digital που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει - και δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν λόγο για το αντίθετο! - μπορεί να το κάνει απευθείας από αυτήν την σελίδα και... καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ