E-Shop.gr: η παραγγελία υπ' αριθμόν 1.111.111, δώρο

Ένας τυχερός ή τυχερή θα λάβει το προϊόν του εντελώς δωρεάν, όσο κι αν κοστίζει

Το 2015 κάθε άλλο παρά... καλή χρονιά μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς για την αγορά της τεχνολογίας στη χώρα μας, καθώς οι πολιτικές περιπέτειες από την άνοιξη και μετά, τα capital controls και το γενικώς κακό καταναλωτικό κλίμα είχαν ολοφάνερες εμπορικές επιπτώσεις για τις σχετικές επιχειρήσεις - τόσο σε επίπεδο εισαγωγών και παραγγελιών από το εξωτερικό, όσο και σε επίπεδο όγκου αγορών από το κοινό προφανώς. Παρ' όλα αυτά το E-Shop.gr, ένα από τα πρώτα και πλέον επιτυχημένα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, την καθιερωμένη του... παράδοση πλέον της ανάδειξης ενός τυχερού ή τυχερής που θα λάβει, ως εκατομμυριοστός πελάτης για τη χρονιά, εντελώς δωρεάν την παραγγελία του, την ακολουθεί και φέτος - και ο ζητούμενος αριθμός για το 2015 είναι ακόμη διεκδικήσιμος!

Πράγματι, ο τυχερός ή τυχερή που θα κάνει τις επόμενες ημέρες (ή ώρες...) την παραγγελία υπ' αριθμόν 1.111.111 - η εκατομμυριοστή φέτος έγινε πολύ νωρίτερα - όπου κι αν αυτός ή αυτή βρίσκεται, όσο κι αν είναι το κόστος του σχετικού προϊόντος, θα το λάβει εντελώς δωρεάν. Παρελθόντες νικητές και νικήτριες κέρδισαν τηλεοράσεις και laptop (τον Οκτώβρη του 2014 και τον Δεκέμβρη του 2013 αντίστοιχα), οπότε η γκάμα των πιθανών δώρων, όπως και η προϊοντική του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι προφανώς μεγάλη.

Οι άνθρωποι του E-Shop.gr μάς πληροφορούν πως, με τον κανονικό ρυθμό παραγγελιών κάθε ημέρας, ο αριθμός 1.111.111 για φέτος θα έλθει αύριο Τετάρτη ή Πέμπτη το αργότερο - οπότε ο διαθέσιμος χρόνος προφανώς δεν είναι πολύς. To όνομα του νικητή ή της νικήτριας θα ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα του E-Shop.gr στο Facebook και στη σελίδα των ειδήσεων στο Web site του γνωστού ηλεκτρονικού καταστήματος. Αισθάνεσαι τυχερός ή τυχερή λοιπόν; Click click click!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ