e-Fresh.gr: σούπερ μάρκετ... ένα κλικ μακριά

Νέο Δικτυακό πολυκατάστημα για τα καθημερινά ψώνια με πλήθος δυνατοτήτων κι ευκολιών

Είναι, και στην ελληνική αγορά πια, πολλά τα είδη παραδοσιακών καταστημάτων που καλύπτονται από αντίστοιχες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου - τα σούπερ μάρκετ, ωστόσο, κατά βάση δεν ανήκαν σε αυτά τα καταστήματα... μέχρι πρότινος. Το e-Fresh.gr είναι ένα καινούργιο Δικτυακό super market που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες την λειτουργία του και σκοπεύει, αξιοποιώντας μία σειρά καινοτομιών, να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο το καταναλωτικό κοινό της Αθήνας κάνει τα καθημερινά του ψώνια.

Στο e-Fresh.gr οι πελάτες του έχουν στην διάθεσή τους περισσότερα από 10.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, επώνυμα αλλά και από μικρότερους, τοπικούς παραγωγούς, τα οποία μπορούν να παραλάβουν στο χώρο τους μέσα σε λίγες ώρες. Φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρέατα και γαλακτοκομικά, βρεφικά είδη και απορρυπαντικά, είδη προσωπικής φροντίδας, τροφές κατοικιδίων, ακόμη και μικρές ηλεκτρικές συσκευές είναι διαθέσιμες για να καλύψουν ό,τι χρειάζεται ένα νοικοκυριό σε καθημερινή βάση.

Οι αγορές γίνονται ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα - με δυνατότητα πληρωμής είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με μετρητά κατά την παράδοση - στο περιβάλλον ενός από τα πλέον εύχρηστα Web sites του είδους. Το e-Fresh.gr χαρακτηρίζεται από κατανοητή δομή και γρήγορη λειτουργία, δίνοντας την δυνατότητα στους καταναλωτές να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν που τους ενδιαφέρει, να αξιολογήσουν προϊόντα ή να αγοράσουν απευθείας τα υλικά μιας συνταγής.

Το e-Fresh.gr εξυπηρετεί παραγγελίες από μόλις 25 ευρώ και άνω, ενώ παραδίδει δωρεάν παραγγελίες αξίας άνω των 55 ευρώ. Διαθέτει πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών με τα πλέον ανταγωνιστικά προνόμια της αγοράς, επιστρέφοντας 7 ευρώ ανά 200 πόντους που συγκεντρώνουν οι πελάτες του από την αγορά προϊόντων. Το εξειδικευμένο τμήμα του εταιρικών πελατών, παράλληλα, εστιάζει στις ανάγκες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του e-Fresh.gr, ωστόσο, σε σχέση με τα ψώνια που κάνει ο περισσότερος κόσμος στα "παραδοσιακά" super market γίνονται αντιληπτά σε επίπεδο καθαρά πρακτικό - όπως γίνεται... εύθυμα κατανοητό και από το σχετικό infographic:

Πέρα από τα παραπάνω, άλλωστε, για το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό super market αξίζει να έχει κανείς στα υπ' όψιν τα εξής:

- Στο e-Fresh.gr βρίσκει κανείς πραγματικά φρέσκα προϊόντα που μεταφέρονται σε ειδικά φορτηγά με χώρους ψυγείου και κατάψυξης. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται η ψυκτική αλυσίδα και ο πελάτης παραλαμβάνει ολόφρεσκα προϊόντα στην πόρτα του.

- Οι αποθηκευτικοί χώροι της εταιρείας αξιοποιούν αυτοματοποιημένες λύσεις ρομποτικής τεχνολογίας, δίνοντας την δυνατότητα στον καταναλωτή να παραλάβει μια παραγγελία ακόμα και σε 2 ώρες από την υποβολή της.

- Το κόστος μεταφορικών - ανάλογα με την αξία της παραγγελίας - είναι είτε το φθηνότερο της αγοράς είτε εντελώς δωρεάν.

- Οι πληρωμές γίνονται με μετρητά, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες ή PayPal για πλήρη ευελιξία.

- Στο e-Fresh.gr υπάρχουν εκατοντάδες συνταγές των οποίων τα υλικά είναι έτοιμα για να μπουν στο εικονικό "καρότσι" του πελάτη για αγορά. Έτσι ο προγραμματισμός του εβδομαδιαίου μενού μιας οικογένειας γίνεται σαφώς πιο εύκολος.

- Εκτός από τα χιλιάδες επώνυμα προϊόντα, στο e-Fresh.gr είναι διαθέσιμα και προϊόντα βιολογικά ή μικρών παραγωγών, προσφέροντας ευρύτερη γκάμα γεύσεων κι επιλογών.

- Όπως περιμένει κανείς από ένα ποιοτικό e-shop, στο e-Fresh.gr φιλοξενούνται καθημερινά πολλές ελκυστικές προσφορές, με προϊόντα που πραγματικά ενδιαφέρουν το κοινό.

Κακά τα ψέματα: ως έχει σήμερα, η εβδομαδιαία ρουτίνα της επίσκεψης στα παραδοσιακά super market είναι κουραστική. Δεν θέλουμε τις ουρές στα ταμεία, δεν θέλουμε να κουβαλάμε σακούλες, δεν θέλουμε να χάνουμε τον χρόνο μας με κάτι που μπορεί κάποιος άλλος ν' αναλάβει. Το e-Fresh.gr αναλαμβάνει να καλύψει εκπληρώσει αυτήν ακριβώς την επιθυμία των νέων οικογενειών και πελατών για αξιόπιστες καθημερινές online αγορές - και δημιουργήθηκε εξ αρχής γύρω από αυτές τις ανάγκες.

Μία επίσκεψη στο www.e-Fresh.gr αρκεί για να πειστεί οποιοσδήποτε για το... ολοφάνερο: με όλα τα προϊόντα που χρειάζεται, στις χαμηλότερες τιμές, στην πόρτα του, τα καθημερινά ψώνια είναι, απλώς, καλύτερα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ