Αθηνόραμα Digital ετών 6, κληρώσεις!

Έχουμε γενέθλια, συγκεντρώνουμε δώρα αξίας άνω των €2000 για 8 τυχερούς νικητές ή νικήτριες

Κλισέ, αλλά πέρα για πέρα αληθινό: κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, στα γενέθλια του Αθηνόραμα Digital, παρατηρούμε με τρόπο όλο και περισσότερο γλαφυρό το πόσο γρήγορα περνά ο καιρός στον κόσμο της τεχνολογίας. Όταν αυτό το Web site βρισκόταν ακόμη υπό ανάπτυξη - περισσότερα από 6 χρόνια πριν - δεν υπήρχαν στην ουσία tablet, η υψηλή ευκρίνεια μόλις είχε καθιερωθεί (η υπερυψηλή ευκρίνεια δεν υπήρχε καν ως έννοια), τα iPhone είχαν μόλις αποκτήσει App Store (τα κινητά που βασίζονται σε Android δεν είχαν καν ξεκινήσει την πορεία τους), τα netbooks θεωρούνταν ακόμη προτάσεις άξιες λόγου (το γιατί δεν ήταν φάνηκε λίγο αργότερα), τα Windows 7 βρίσκονταν ακόμη στον ορίζοντα (ο κόσμος γκρίνιαζε ακόμη για τα Windows Vista) και οι gamers δεν είχαν ακόμη ασχοληθεί με τους κορυφαίους τίτλους των PS3 και Xbox 360 (το Wii θεωρούνταν ακόμη εμπορική επιτυχία).

Η αγορά πριν από 6 χρόνια ήταν, με άλλα λόγια, εντελώς διαφορετική - και στο μεσοδιάστημα είχαμε την ευκαιρία όχι μόνο να καλύψουμε δημοσιογραφικά τόσες σημαντικότατες εξελίξεις, αλλά και να τις βιώσουμε ως καταναλωτές παρακολουθώντας τις να αλλάζουν τη ζωή μας. Ακριβώς εξαιτίας αυτού του ασταμάτητου ρυθμού με τον οποίο... "τρέχει" η τεχνολογία, όμως, απολαμβάνουμε την κάλυψη της αγοράς αυτής. Και το πιστό κοινό του Αθηνόραμα Digital είναι το καλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε να το κάνουμε, έχοντας σχέδια για ακόμη περισσότερα και καλύτερα πράγματα στο μέλλον!

Μόνο τεχνολογικά δώρα θα μπορούσαμε βεβαίως να προσφέρουμε σε αυτό το κοινό, ώστε να γιορτάσει μαζί μας έξι χρόνια πορείας. Αυτή τη φορά συγκεντρώσαμε λιγότερα σε αριθμό, αλλά περισσότερο... ποθητά δώρα. Τα ακόλουθα!

Το "αστέρι" των φετινών επετειακών μας κληρώσεων δεν είναι άλλο από το δημοφιλέστερο οικιακό σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης επόμενης γενιάς: πρόκειται φυσικά για το PlayStation4, στην έκδοση που συνοδεύεται από το εξαιρετικό (και... ιστορικής αξίας πλέον) Metal Gear Solid V. Το κοινό του Αθηνόραμα Digital θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει δύο τέτοια PS4, προσφορά της Sony Computer Entertainment.

Ακολουθεί ένα smartphone που κατόρθωσε να δημιουργήσει πολλές συζητήσεις νωρίτερα στη χρονιά χάρις στις... αναταράξεις που έφερε στα λιμνάζοντα νερά της μεσαίας κατηγορίας συσκευών βασισμένων σε Android. Το Huawei P8 Lite κατόρθωσε, χωρίς να ζητά περισσότερα από €300, να διατηρήσει τον καλαίσθητο σχεδιασμό του "μεγάλου αδελφού" του, να επιδείξει προσεγμένη κατασκευή και να προσφέρει αξιολογότατες επιδόσεις. Το κοινό του Αθηνόραμα Digital θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει τέσσερα τέτοια κινητά, προσφορά της αλυσίδας καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Για όσους κι όσες, τέλος, παραμένουν... αμετανόητοι fans του design που χαρακτηρίζει τα smartphones της HTC, το ελληνικό παράρτημα της εταιρείας προσφέρει στο κοινό του Αθηνόραμα Digital την ευκαιρία να κερδίσει δύο Desire 510. Πρόκειται για τα εισαγωγικά της μοντέλα, που όμως διατηρούν τόσο τον επιτυχημένο σχεδιασμό των θρυλικών One, όσο και το αξιόλογο συνοδευτικό software της HTC που εμπλουτίζει τις λειτουργίες του Android.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος στις γενέθλιες κληρώσεις μας, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σε αυτές και όλες τις άλλες μας κληρώσεις, αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail (επαναφέρουμε αυτήν την επιλογή κατ' εξαίρεση καθώς είχαμε πλήθος από αιτήματα σχετικά), μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου.

Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο. Μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και λειτουργικού e-mail.

Οι γενέθλιες αυτές κληρώσεις του Αθηνόραμα Digital θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα 2/11. Oι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook την Τρίτη 3/11. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ