αθηνόραμα digital

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Νέες κληρώσεις: 15/10/2010

Κερδίστε 5 σετ ηχείων 2.1 της Logitech

Τα έξοδα για την αγορά ενός προσωπικού υπολογιστή, γραφείου ή φορητού, για δουλειά ή διασκέδαση, η αλήθεια είναι ότι δεν σταματούν με την αγορά της κεντρικής μονάδας ή ενός laptop. Πάντοτε υπάρχουν τρόποι, για παράδειγμα, να βελτιώσει κανείς την απόδοση του ήχου τους ή να κάνει τη χρήση τους πιο άνετη, γρήγορη και αποτελεσματική. Η ελβετική Logitech το γνωρίζει εδώ και δεκαετίες, γι' αυτό και διαθέτει ευρεία γκάμα περιφερειακών για PC για αυτούς, κι ακόμη περισσότερους, σκοπούς. Και δίνει την ευκαιρία σε 5 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν ισάριθμα σετ ήχου 2.1 μέσα από την παρούσα κλήρωση.

Πρόκειται για τo Speaker System Z313, τον προσιτό συνδυασμό στερεοφωνικών ηχείων και subwoofer που προτείνει η Logitech αυτόν τον καιρό ως "εισαγωγικό" για desktop υπολογιστές. Ο χαρακτηρισμός είναι βέβαια σχετικός, καθώς το σετ συνολικά αποδίδει ισχύ 25 Watt RMS, παραπάνω από αρκετή για την ακρόαση μουσικής, τη θέαση ταινιών και τον ήχο των PC games σε ένα δωμάτιο, δυνατά! Τα Z313 είναι πολύ απλά στη σύνδεση - ένα μόνο καλώδιο προς τον Η/Υ - και τη χρήση, μέσω του ενσύρματου χειριστηρίου που ενσωματώνει και υποδοχή ακουστικών.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Aθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Κυριακή 31/10 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 1/11. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!


ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ