To Horizon: Forbidden West στα ελληνικά

Η σημαντικότερη παραγωγή της Sony για το 2021 με υποστήριξη και στην γλώσσα μας

Καθώς πλησιάζουμε στην συμπλήρωση του μισού της χρονιάς και... ξεκινούν οι προετοιμασίες για το υπόλοιπο μισό, αρχίζει πρακτικά και η αντίστροφη μέτρηση για τα κορυφαία games που θα κυκλοφορήσουν από τον Οκτώβρη και μετά - καμία έκπληξη, λοιπόν, που η Sony επέλεξε να δώσει τώρα μία πρώτη γεύση από την σημαντικότερη κυκλοφορία της για φέτος, το Horizon: Forbidden West, πριν ξεκινήσει ο... ψηφιακός "θόρυβος" της Ε3 2021. Οι Ιάπωνες στην χθεσινή "εκπομπή" State of Play παρουσίασαν για πρώτη φορά δείγμα παιχνιδιού διάρκειας 15 λεπτών από τον τίτλο, το οποίο μπορεί να απολαύσει κανείς σε αυτό το video που δημοσιεύθηκε στην συνέχεια στο YouTube.

Το Horizon: Forbidden West θα κυκλοφορήσει τόσο για PlayStation5 όσο και για PlayStation4, η Sony ωστόσο για ευνόητους λόγους επέλεξε να παρουσιάσει την έκδοση του πρώτου και βεβαίως... σωστά έπραξε: το νέο Horizon δείχνει υπέροχο στο νεότερο και ισχυρότερο σύστημά της, με πλουσιότερη παλέτα στις τοποθεσίες του συγκριτικά με τον προκάτοχό του, κατά πολύ υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας σε όλους τους χαρακτήρες (όχι μόνο στην Aloy) και απίθανα ειδικά εφέ τόσο στις μάχες, όσο και γενικότερα. Στο σχετικό video κάνουν την εμφάνισή τους και ορισμένοι από τους νέους μηχανισμούς του gameplay που θα προσφέρει το νέο Horizon, όπως ο γάντζος που βοηθά την Aloy να σκαρφαλώνει πολύ πιο γρήγορα σε ψηλά σημεία ή αντιστοίχως το ηλεκτρονικό "αλεξίπτωτο" που τής επιτρέπει να προσγειώνεται από αυτά με ασφάλεια.

Ελάχιστα λεπτά μετά την δημοσιοποίηση του σχετικού video από την παρουσίαση του Horizon: Forbidden West επιβεβαιώθηκε από την ελληνική ομάδα του PlayStation ότι ο τίτλος περιλαμβάνεται στην μεγάλη λίστα των παραγωγών της Sony που υποστηρίζουν την γλώσσα μας. Πράγματι, μετά από τα God of War, Gran Turismo Sport, Ghost of Tsushima και πολλά άλλα games του ιαπωνικού κολοσσού, και το νέο Horizon θα προσφέρει εξελληνισμένο μενού επιλογών, καθώς και υπότιτλους διαλόγων στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Την γλώσσα μας θα υποστηρίζει με τρόπο αντίστοιχο και το Ratchet & Clank: Rift Apart που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες αποκλειστικά για PlayStation5.

Η Sony παραμένει η μόνη μεγάλη εταιρεία στον χώρο του gaming - και η μόνη εκ των τριών κατασκευαστών συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας - που υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και αξίζει τα εύσημα γι' αυτό. Εν αναμονή και της επίσημης ανακοίνωσης για την κυκλοφορία του Horizon: Forbidden West, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ