Tetris 99: νέες επιλογές παιχνιδιού τον Σεπτέμβρη

Και υλική εμπορική έκδοση μετά από την απρόσμενα μεγάλη επιτυχία της παραγωγής του Switch

Το υβριδικό σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης της Nintendo, το Switch, έχει ήδη ικανό αριθμό από ποιοτικά games στην βιβλιοθήκη του, με πολλά από αυτά δικαίως ή/και αναμενόμενα να έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία - όμως λίγα μπορούν να συναγωνιστούν σε δημοτικότητα το Tetris 99 όχι μόνο γιατί προσφέρεται δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Online, αλλά κι επειδή είναι μία από τις εξυπνότερες παραλλαγές και προσεγγίσεις στο κλασικό video game με το οποίο μεγάλωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια παίκτες. Το Tetris 99 έχει αποκτήσει "φόρα" στην αγορά και η Nintendo θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε αυτό να την διατηρήσει σίγουρα ως τον Δεκέμβρη (και πέρα από αυτόν βέβαια), με δύο διαφορετικούς τρόπους.

O πρώτος είναι ο εμπλουτισμός των επιλογών παιχνιδιού του με δύο νέες, ειδικά διαμορφωμένες για φίλους, ολόκληρες παρέες ή την οικογένεια. Η πρώτη επιλογή λέγεται Local Arena κι επιτρέπει σε μέχρι και οκτώ παίκτες, όλοι στον ίδιο χώρο και ο καθένας με το δικό του Switch, να συναγωνιστούν ο ένας τον άλλον σαν να βρίσκονταν στην Δικτυακή επιλογή Royale αλλά μόνο μεταξύ τους. Η δεύτερη επιλογή λέγεται 2P Shared Battle και φέρνει αντιμέτωπους δύο παίκτες στο ίδιο Switch, με τον καθένα να χρησιμοποιεί το ένα από τα δύο Joy-Con. Αυτές οι νέες επιλογές θα πωλούνται προς €9.99, όπως Big Block DLC που έγινε διαθέσιμο στο ίδιο κόστος πριν από λίγο καιρό.

Ο δεύτερος τρόπος διατήρησης του Tetris 99 στο προσκήνιο από την ιαπωνική εταιρεία είναι η διάθεσή του και σε υλική μορφή στο εμπόριο (μέχρι στιγμής προσφέρεται μόνο απευθείας μέσα από το Nintendo Shop), με την τιμή λιανικής όμως να περιλαμβάνει τόσο μία δωδεκάμηνη συνδρομή στην υπηρεσία Nintendo Switch Online, όσο και το extra περιεχόμενο Big Block. Η τιμή αυτή δεν γνωστοποιήθηκε από τους Ιάπωνες, σε αντίθεση με την ημερομηνία: 20 Σεπτεμβρίου. Αναμένουμε, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ