Spider-man στο PS4, με τις στολές του Away from Home

Με αφορμή την προβολή της ταινίας στα σινεμά... επιστροφή στην Νέα Υόρκη

Για την ιδιαίτερη θέση που κατέχει η Sony στην αγορά της σύγχρονης διασκέδασης τα έχουμε πει, όπως και για τις ευκαιρίας συνέργειας που έχει ανάμεσα στα διάφορα τμήματά της - μα η αλήθεια είναι πως δύο προωθητικές ενέργειες μέσα σε λίγα 24ωρα δεν περιμέναμε. Πέρα από την ψυχαγωγική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας Spider-man: Far From Home VR που έγινε διαθέσιμη δωρεάν την περασμένη εβδομάδα με την ευκαιρία της προβολής της ομώνυμης ταινίας της Marvel στα σινεμά, η Sony προσφέρει σήμερα και κάτι ακόμη σχετικό: τις κινηματογραφικές στολές στο Spider-man του PS4!

Πράγματι, η Insomniac - που ανέπτυξε τον εξαιρετικά καλό και δικαίως εξαιρετικά επιτυχημένο αυτό τίτλο για το οικιακό σύστημα της Sony - ανακοίνωσε πως με δωρεάν αναβάθμιση που είναι ήδη διαθέσιμη στο PlayStation Network προστίθενται στην ήδη μεγάλη γκάμα διαφορετικών στολών του Spider-man και οι δύο του Far From Home: η Upgraded Suit που είχε δημιουργήσει ο Tony Stark για τον Peter Parker πριν από τα γεγονότα του Avengers Infinity War, καθώς και η Stealth Suit, μία μαύρη στολή ειδικά για αποστολές... εισβολής και απόκρυψης. Είναι οι δύο στολές που παραθέτουμε στο άρθρο, όμοιες μ' αυτές που έχουμε δει ως τώρα στα trailers του Far From Home, τις οποίες οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά σε όλο το σεναριακό τμήμα του Spider-man (μετά από το σημείο που ο παίκτης φτιάχνει την Advanced Suit βέβαια).

To Spider-man: Far From Home παίζεται και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από σήμερα, 3 Ιουλίου. Οι κριτικές γι' αυτό μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικά θετικές - 93% και 98% μέσοι όροι από κριτικούς και κοινό αντίστοιχα στο Rotten Tomatoes - και λειτουργεί ως ο "συνδετικός κρίκος" ανάμεσα στην 3η Φάση (Phase 3) των ταινιών της Marvel και την 4η που θα ξεκινήσει το 2020. Το Spider-man, δε, προσφέρεται μέσα από το PlayStation Store στην νέα του, μειωμένη τιμή των €39.99 σε σχέση με την αρχική (€69.99). Καλή διασκέδαση με τον ένα, τον άλλο ή... και τους δύο τρόπους!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ