Sony: Δικτυακό πρωτάθλημα στο PS4 και για Έλληνες παίκτες

Στο PS4 Tournaments: Challenger Series μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε, από το σπίτι

Με τα Ε-Sports, τα video games δηλαδή σε μορφή αθλήματος ανταγωνιστικού και την συμμετοχή επαγγελματιών πια παικτών σε αυτό, να λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια κεντρική θέση στην στρατηγική προώθησης πολλών εταιρειών του χώρου, κατά βάση... απορίας άξιο ήταν που η Sony δεν είχε ως τώρα δραστηριοποιηθεί συστηματικά στον τομέα αυτό. Αυτό αρχίζει ωστόσο ν' αλλάζει σε λίγες μέρες με τα PS4 Tournaments: Challenger Series που διοργανώνει ο ιαπωνικός κολοσσός για τους κατόχους του επιτυχημένου του συστήματος ηλεκτρονικής διασκέδασης.

Στα PS4 Tournaments: Challenger Series μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε χρήστης του PlayStation4 από το σπίτι του (με μόνη πρακτική προϋπόθεση να είναι συνδρομητής PlayStation Plus αφού οι αναμετρήσεις γίνονται μέσω του PlayStation Network) και η διαδικασία είναι απλή, σίγουρα γνώριμη σε όσους έχουν ήδη συμμετάσχει σε κάποιο online πρωτάθλημα άλλων εκδοτριών εταιρειών στο παρελθόν. Ο παίκτης μεταβαίνει από την κεντρική οθόνη του PS4 στο κυρίως μενού και από εκεί στην περιοχή Events, όπου βρίσκονται οι προγραμματισμένες ημέρες και ώρες για κάθε φάση του τουρνουά. Για την συμμετοχή θα πρέπει να βρίσκεται online σε αυτές τις ημέρες και ώρες, με την Sony να αναλαμβάνει την δομή και διεξαγωγή των αναμετρήσεων.

Στις τρεις φάσεις των PS4 Tournaments: Challenger Series ο βαθμός δυσκολίας είναι βεβαίως αυξανόμενος και τα βραβεία που προσφέρονται αντίστοιχα. Στην πρώτη φάση ο παίκτης θα πρέπει να σημειώσει πιο πολλές νίκες από τους αντιπάλους του, στην δεύτερη προχωρά μόνο με νίκες, ενώ στην τρίτη φάση θα έλθει αντιμέτωπος με τους ισχυρότερους παίκτες που προέκυψαν από τις προηγούμενες φάσεις και προφανώς θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Σε κάθε φάση τα έπαθλα είναι διαφορετικά, από π.χ. ειδικά αποκλειστικά δυναμικά themes για το PS4 και ψηφιακά χρήματα που μπορεί κανείς να ξοδέψει στους τίτλους όπου αυτά ανήκουν, μέχρι φυσικά... παραδοσιακά χρήματα για τις σημαντικότερες νίκες.

Τα PS4 Tournaments: Challenger Series ξεκινούν στις 6 Αυγούστου με το Mortal Kombat 11 και θα συνεχιστούν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς με πολλά άλλα games - επιβεβαιωμένα μέχρι στιγμής είναι τα FIFA 20, Battlefield V και Warface. Στα PS4 Tournaments: Challenger Series μπορούν να λάβουν μέρος κανονικά και οι Έλληνες κάτοχοι του συστήματος της Sony, όσοι λοιπόν έχουν... απομείνει κοντά στο PS4 τους και δεν βρίσκονται σε διακοπές αυτόν τον καιρό, να η ευκαιρία να παίξουν MK11 όχι μόνο για διασκέδαση απλώς, αλλά και για να κερδίσουν ενδιαφέροντα δώρα. Καλή επιτυχία!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ